Getcontact
kizatasozu ay onun gibi olmak imkansız o türünün tek cinsi bence ben onun gibi sabırlı değilim öyle bir adama asla katlanamam onun yerinde olsam çoktan basmıştım tekmeyi ama ben ona artık yorum bile yapasım gelmiyor çünkü dinlemiyor eşinin dediğini yapıyor sonra burda yazıp hepimize sinir krizi geçirtiyor okumuyorum onun postlarını okusamda yorum yapmıyorum geçiyorum direk yani demem o ki onun gibi olmak imkansız kendimi o kadar yoramam 😂😂
lgrth bulda ikimizin konumu da açık görüyoruz nerdeyiz wpıda arada tablete bağlıyorum bi iki gün bakıyorum bişi yok çıkıyorum sonra 😂😂 gerçi yapacak olan var ya başka telefon bile alır yapar buna engel asla olamam üzerine kayıtlı hatlara da bakıyorum arada e devletten sadece kullandığı numarası var ama boşda bırakmıyorum 🤣🤣🤣 sessiz sessiz işimi hallediyorum 😂😂🤣
TombulHatun yok kız bende kullanıyorum doğru eşim hayatım diye kaydetmiş mesela hayatım yazıyor arkadaşım istanbullu güzelim kaydetmiş ne alaka diyorum oysaki istanbullu falan değilim😂
Cicikiz Bence yanlış kaydedilmiş numara olabilir. Beni bir kere kira ilanı için aradılar başka şehirden, ev sahibi diye kaydedilmişim. Ama numarayı yanlış girmişler rehbere kaydederken.
Blondie ya evet doğru olanlar mutlaka vardır ama arqda yanlşlar da olabilir diye düşünüyorum 😂
Cicikiz tam bi kemalim yapmaz
Yaa 😅
zarifhanim evet canım öyle büyük ihtimalle