Kızlar sabah eşimin telfonunu alıp numarasıyla girdim onda yüklü değildi bu uygulama neyse etiketlerine baktım biri kocamı kadıköy korku evi diye kayıt etmiş tabi kim kayıt ettiyse gözükmüyor ama ne alaka diye düşündüm İstanbul’da yaşamıyoruz eşimin İstanbul’a evlendiğinizden beri iki kere gitti biri bizimle biride iki sene önce abisini havaalanına götürmek için gitmişti o sıra asker arkadaşıyla buluşmuştu akşama kalmadan geldi o zaman mı gitti acaba kim niye Kadıköy korku evi diye kaydetsin ki aklım karıştı sizce ne olabilir
Getcontact
Cicikiz bu kadar sponsorlu reklamı dönen bir uygulamayı asla indirmem ben %100 doğruluğuna inanmıyorum ve tüm bilgilere erişim sağlanabiliyor bu uygulamalar yüzünden , ben ciddiye alıp da huzurunu kaçırmamanı öneririm
TombulHatun o kadar meraklıyım ki sırf eşime kim bakmış diye premium oldum 🤣 orda da erkek arkadaşları bakmış yani
Cicikiz birde premium mu 😂😂 bu kadar merak insanı hasta eder bak yapma 😂
TombulHatun aklıma geldi ben uzun zamandır kullanıyorum birde eşiminkşne bakayım dedim aklıma geldi ha illa yapacağım keşke bakmasaydım 😂
Cicikiz valla hiçç canını sıkma derim ben alt tarafı bir uygulama adamın açığını yakalamış gibi davranma 😂😂
TombulHatun ay bilmiyorum benimkiler doğru ya sanki jigola yazmışlar gibi sinir oldum kafaya taktım daralıyorum adamı 😂😂
- Düzenlendi
Cicikiz hahaha oda güzel bi düşünce 😂😂 eşinin numarasını araştırsana korku evi İstanbul diye bakalım ne çıkacak Bir de belki korku evinin eski numarası Olabilir çünkü eski numaraları böyle veriyorlar mesela benim de numaram değişti benim bir akrabamda vardı numaramı eski numaran onu aramış bir tane erkek çıkmış beni sormuş öyle birisini tanımıyorum demiş adam olabiliyor bazen böyle şeyler ya
Cicikiz kız nerden biliyorsun doğru olduğunu tüm rehberine beni nasıl kaydettiniz diye sormadın ya illaki arada programın sallaması vardır bence 😂😂
Cicikiz lakap fln takmıştır biri ya takma
Beni de biri Pakize abla diye kaydetmiş kim bilmiyorum 🤣🤣🤣🤣
Etipetito ahahah ben değilim 😂😂😂😂