TombulHatun ikiprensesannes bunu getiren biz değiliz ki kız yöneticiler 😂 benm yetkim olsaydı getirmezdim ama 😂
perimasali802_ ikiprensesannes tazeann ikiprensesannes Kız fesat olmayın her girmedigimde illa ki fik fik olacak degil Koca zaten yok hatırlatıp durmayin Geçenlerde geldi iki gün kaldi gitti 😥 Akşam uyuya kalmışım eşim kaç kere aramış duymamışim bile 😂😂
tazeann perimasali802_ Bende dedim kocası yok ama @ikiprensesannes kocası gelmiş gelmez dedi şimdi benim burda suçum günahım ne aşk olsun niye kızıyon şimdi bize minnoş kalbim kırıldı 😒😒😂
Bahtsizbedevi_ ikiprensesannes bende isterdim ses kaydı olsun ne güzel sesli mesajlar gönderip konuşurduk parmaklarımız ağırıyo yazarken sesli mesaj daha iyi olurdu yöneticiler lütfen bakın getirme şansınız varmı @NaimeYilmaz
ikiprensesannes Bahtsizbedevi_ dimi böyle yazana kadar bazen uzun yazmak istersin başını yazana kadar sonunda ne yapacağını unutuyor insan ama daha çok yeni gelenler için de yani en azından bazen erkek gibi post açan oluyo merak ediyor insan 🤭
NaimeYilmaz O zaman arama özelliği işlevsiz olurdu. Burası bir Forum sitesi olduğu için pek uygun değil açıkçası ☺️