Doğum yapalı yarın 54 gün olucak hala kanamam devam ediyor eşim sürekli ilişki için zorluyo benimde gönlüm var ama kanama olduğu için giremiyoruz normal mi bu kadar uzun sürmesi ilk gebeliğim doğumda ic kanama olmuştu karnımı delip hortum takmislardi cuma günü hastaneye gitmiştim geçen hafta içerde kan var rahimi temizlememiz lazm dediler böyle bı durum yaşayan var mı? Cinsellik olmadan bi süre sonra anlamsızaşiyor evlilik zaten başına gelen varsa cevap yazabilir mi naptnz nasıl durdu kanama

heln kanama kendiliğinden duruyo bi şey yapılamaz. Riske atmayın bekleyin bence biraz daha

• heln bunu yanıtladı.

heln sezeyan da ne zaman durur belli olmaz korkma boşver eşini ilişkiyi kendine Zaman ver hastaneye gidin bence her ihtimale karşı hortumu falan ilk defa duydum onun için bişey diyemem

• heln bunu yanıtladı.

heln kanaman var eşinle konuş anlayışlı olsun
        Zaten riskli bir doğum olmuş kanama kendisi durmalı müdahale edemezsin ki

• heln bunu yanıtladı.

pandacik inşallah durur ya bende sıkıldım sürekli ped takmaktan içerde biriktiği için benim devam ediyo

heln ay bende İlk zamanlar da çok korkuyorum kontrole bile gitmem 🥺

• heln bunu yanıtladı.
          • heln bunu beğendi.

heln kendiliğinden geçer müdahele etmeyin sakın. Benimde 50 günü geçiyordu devam etmişti sonra yavaş yavaş azaldı bitti

• heln bunu yanıtladı.

Blondie doktor temizleyim dedi çevremdeki insanlarda yaoma diyo kendiliğinden biter diyo zarar verebilirler diyo

heln yani benim kendiliğinden bitti şimdi yanlış yönlendirmekte istemem

heln canım kocani diğer türlü bosaltsan afedersin yani opmuyo mu illa iliski mi istiyo illa istesede yapma bence canın herseyden kıymetli sağlığını riske atma onların canı kıymetli bacııım verme valla sakın 🙄dr a gittin mi bidaha

• heln bunu yanıtladı.

Sevde_20 evet dün gittim dil altı hap verdi baklm onu denicm evet başka türlü yapıyoruz mast yapıyorum bazen ona onun dışında başka bişi yapmam oral fln iy midem bulanır

heln yani sevmediğin biseyi yapma tabiki ya da o kendini bosaltsın beraberken mesela sen kendini riske atma yani

Bende sezeryan oldum 50 gün sürdü arkadaşımın daha kısa sürdü
                    Eğer bedenine bi zararı yoksa yaptırtma kendiliğinden bitiyor zaten