perimasali802_ heln kanaman var eşinle konuş anlayışlı olsun Zaten riskli bir doğum olmuş kanama kendisi durmalı müdahale edemezsin ki
heln pandacik inşallah durur ya bende sıkıldım sürekli ped takmaktan içerde biriktiği için benim devam ediyo
Blondie heln kendiliğinden geçer müdahele etmeyin sakın. Benimde 50 günü geçiyordu devam etmişti sonra yavaş yavaş azaldı bitti
heln Blondie doktor temizleyim dedi çevremdeki insanlarda yaoma diyo kendiliğinden biter diyo zarar verebilirler diyo
Sevde_20 heln canım kocani diğer türlü bosaltsan afedersin yani opmuyo mu illa iliski mi istiyo illa istesede yapma bence canın herseyden kıymetli sağlığını riske atma onların canı kıymetli bacııım verme valla sakın 🙄dr a gittin mi bidaha
heln Sevde_20 evet dün gittim dil altı hap verdi baklm onu denicm evet başka türlü yapıyoruz mast yapıyorum bazen ona onun dışında başka bişi yapmam oral fln iy midem bulanır
Sevde_20 heln yani sevmediğin biseyi yapma tabiki ya da o kendini bosaltsın beraberken mesela sen kendini riske atma yani
akln Bende sezeryan oldum 50 gün sürdü arkadaşımın daha kısa sürdü Eğer bedenine bi zararı yoksa yaptırtma kendiliğinden bitiyor zaten