piyangobileti basak23 temizlik yapmak için oğlumla babasını dışarı yolladım sonra kendimi oyun merkezinde buldum 😂😂😂
tazeann basak23 evet gerçekten çok iyi oluyor kötü enerjiyide yok ediyor hem ben yerleri silerken bile kullanıyorum
ikiprensesannes tazeann tazeann o değil de ben başka bişey merak ediyorum sirke dediğiniz turşu için kullandığımız sirke mi 🤣🤣
ikiprensesannes basak23 bunu okuyunca çamaşır suyunu ve tuz ruhunu birbirine karıştırıp hastanelik olduğum aklıma geldi 😂😂akillandim mi tâbi ki de hayır 😅😅 onun için kimseye tüyo falan vermem.kolay kolay 😂
basak23 ikiprensesannes ahahahhha bende acilde çalışıyorum öyle çok hasta geliyor yanlarında çocuklarda solunum yolları tahriş olmuş geliyor dikkat etmek gerekiyor domestosla sadece cif karışıyor onun harici hep etken madde 🥲
lgrth ikiprensesannes evet onun temizlik sirkesi olan beyaz sirkesi var 😂 ama bende şuan yok elma sirkesi ve lavanta yağı karıştırıp yerleri siliyorum 😂
lgrth ikiprensesannes yoo ben seviyorum lavantayla karışınca😂 beyaz sirke kokmuyor ama hatta yumuşatıcı yerine kullananlarda var
tazeann ikiprensesannes beyaz sirke kokmaz ki canım elma sirkesi de koyarsan yüzey temizleyici de koy kokusunu vermez