elisaa48 aredhel ne bilim ya 😂 sanki kocama ihanet ediyormuşum gibi ve günah işlemiş gibi hissediyorum 🤣
aredhel kukulii87 ya aynı şeyi yaşıyorum işte zevk almıyorum kendim yapınca :( bossmom ben de deneyeyim o zaman sürekli. hiç dokunmuyorum kendime
akln Bende 6 yıllık evliyim ilişki esnasında zevk almıyorum o yüzden ilişki sonrasında yapıyorum sonuçta benim de hakkım var org olmaya
glnrsrn akln bende 13 yıllık evliyim 3 çocuktan sonra zor orgazm oluyorum. Bende arada yapıyorum açıkçası.
deryas glnrsrn bende yok anam kendimi ne kadar versemde olmuyor ama bir kere sadece sevisirken bile olmuştum bu na ne demeli 😁
deryas lgrth selamm seni tecrübeli gördüm 😁 şöyle anlatayım atesli birliktelik yasiyoruz inanılmaz zevk ve haz geliyor hatta bazen oldum saniyorum bir kaç defa oldu ama bende tam g noktamı bilmiyorum hep ikili bitince çok ıslanmış şekilde buluyorum kendimi neyse eşim birince böyle benim ozel bölgemden damar atar gibi biseyler daha geliyor eskiden çok yoğun olurdu o his şimdi daha az hatta sonrasında mast bile gerek duymuyorum zaten çok kudurmusam onu yapıyorum artık acaba kasılmalarımı ben mi yanlış anlıyorum çünkü es İle kendi yaptığın orgazm arasında fark var gibi geliyor gereksiz yere kafanı sisirdysem kusura bakma 🌸
lgrth deryas bence aynı şey bilemedim ikisinde de aynı kasılma oluyor bende 🙂eşle olan daha tutkulu oluyor 🙂
deryas glnrsrn haha katiliyroum sana ya bende cinsel açlık olmuştu söyle ki doğumdan sonra bu mal eşim daha içime girmeden bitiyordu bir buçuk yıl sürdü bu olay ben çok gurbet ellerdeyim sonra uzun süre uzak kaldık 7 ay falan neyse eve dondugum de hala erken olma durumu devam ederse baya evliliğim çıkmazsa giriyordu çok söyledim doktor vs yedirmedi gitmedi neyse şu an çok şükür uzadı süre dün iki defa yaptık ikincide kucak olayını denedik normalde klasiğiz pek pozisyon bilmiyoruz bilsekte aman ne bileyim bende yavaştan farklı şeyler denemeye calisyorum ama dunku muk tu 😁😍 aklımda bir daha olurmuyurm kaldı
cimcime ikizleretakke başlığı çevirdiğimizde su akış şekli değişiyor ya sadece ortadan gelecek şekilde ayarlıyorum daha hızlı akıyor yani suyu da ılık yapıp klitorise tutuyorum çok zevk veriyor 😂
glnrsrn deryas keşke şu erkeklerin erken boşalma problemi olmasa. İki git gel, hoopp bitti. Oldu biti. Sonra biz kadınlar niye azgın oluyoruz😂😂 burada bazılarının anlattıklarını duyunca, millet ne yaşıyor biz ne yaşıyoruz diye düşünüyorum.😔