Siyahbeyaz_ SuVeAtes evet saçı tutup seni sikerim deyip sert olması ama daha ötesi küfürlü sevmiyorum 😂🔥
SuVeAtes Siyahbeyaz_ Ahahahah en sevdiğim Domal Saçlarından tutup çekiştirsin Pompi yapsın O sırada argo kelimeler offff efsoooooooo
Siyahbeyaz_ SuVeAtes bu pozisyonları çok özledim gebe olduğum için rahat pozisyonlara geçemiyorum 🥹🥹 doğumdan sonra artık
lgrth Siyahbeyaz_ kız daha iki gün önce o pozisyonun aynısını yaptık saçımdan tuttu omzumdan destek aldı falan neyse işte aşırı sert olmadıktan sonra yap bir şey olmaz 😅
SuVeAtes Siyahbeyaz_ Acısını çıkarırsın da hamileyken ben bu pozisyonu çok yapıyordum sadece şiddetli olamıyorduk bebeden
Siyahbeyaz_ SuVeAtes insan ağırlaşınca pek iyi yapamıyor ya hele üste zıplamayı çok severdim ama ağırlaştım yapamıyorum eskisi gibi
Siyahbeyaz_ lgrth şimdiden onu düşünüyorum daha çok ağırlaşacağım hangi pozisyonu yapsam diye düşünüyorum yada yapabilir miyim diye 😂😂🥹🥹🥹
Siyahbeyaz_ lgrth ayy çok zor gelir başka pozisyon bakacam o zaman ğstünde zıplamaya takatim kalmaz hejdjsjs
SuVeAtes lgrth Kız koca gidiyor ya bazen uzun süre falan olmuyor denk geliyoruz. Ondan diyorum şükür benim ki gitmiyor