Bu çayla zayıflayan var mi komsum 70 kilodan 62 ye düşmüş baya tuvalate çıkarıyor ve bağırsakların çalışıyor ödem atar tok tutar dedi aldım fakat hic denemedim henüz tecrübesi olan var mi hanimlar eğer memnun kalırsam sonucu burda paylasicam suan 71 kiloyum hedefim 55 memnun olurum inşallah diyetle destekleyerek kullanıliyormus diyetisyen de önermiş hatta komşuma ne dersiniz deneyen var mı iyi gelir mi????
Match çayıııı☕️☕️☕️☕️
Sevde_20 inşallah istediğin sonucu alırsın bir bilgim yok x
ikiprensesannes amin teşekkür ederim ❤️
İshal olunca su kaybı olarak kilo verirsin o da geçici olur önemli olan yağdan kilo vermek o çaylar karaciğeri de etkiliyor ben pek inanmıyorum açıkcası
Rumeysa0701 bol su içerek kullanıyorum zaten canım diyet ve spor da yapıyorum 😇
Zamansiz_ öyle zaten spor ve diyet yapıyorum ben ve çayı kullanıyorum yoğurtla yiyorum mesela akşam az yiyorum haliyle acıkıyorum gece yatmadan 3 kaşık yogurtla karistirip yiyorum tok tutuyo bugun kahvaltıda ki iki haslama yumurta ile duruyorum canım ne tatlı ne tuzlu hic bsy istemiyorum aksam hic yemesem bile olur yani sanki cok yemis gibi bi hissiyat verdi bana ayrıca spor yapıyorum zaten hateket edince açlığı unutuyorum pek koymuyo yani😁bu şekilde ilerlicez bakalım zaten sadece caya guvenmiyorum cnm kendime bi düzen belirledim yediklerimi de yazıyorum o sekilde ama cay alınca bi motive oldum tavsiye ederim mesela aclik otu demle ic bu bile bi motivasyon sadecw kg vermek icin almadım kendim için biswy yapmak almakta beni motive etti 😚
- Düzenlendi
cananlcm sen diyetini yap gene emzirmek senin icin bi artı ben oğlum 4 aylık ilana kadar diyet ve leslie ile 12 kilo vermistim odem vs hepsi gitti yani… detox hic bsy kullanmadan hemde ekmeği kes dogru beslen emzirirken de kilo vermen sağlıklı sütün de azalmaz digru beslenirsen ben hic bsy yemiyodum ama oluyodu sütüm herkes farklı tabii ki fakat emzirmek kilo vermeye engel değil cnm ben cok pismanim keske emzirirken verseydim diye çünkü vucudundan yaglar da gidiyo bebegine ve sağlıklı da bezlenerek verirsin yani emziren annelere yedirmeyi severiz halbuki alakası yok şekerim dogru beslendikten sonra veriliyor ve yemenin her zaman sute faydası olmuyo herkesin bunyesi farklı sen emziren anne diyetlerine bak ve bol su ic 6 aylikken kullanabilirsin
- Düzenlendi
Sevde_20 yok canım dikkat ediyorum tabi yoksa kilomum üstüne de kilo eklenecek 😄12 kilo verdim doğumdan sonraki ilk 20 günde hayla da veriyorum vermeye ama sütüm o kadar az ki mama veriyorum çoğunlukla bakalım ne kadar sürecek bende verebildiğim kadar vermek istiyorum ne yaptıysam da artmadı maalesef