Sevde_20 harika bi duzen oturtup devam etmen 💃🏻💃🏻 cabaladigimiz herseyin karsiligini alalim insallah🌸

Sevde_20 daha bugün kahvaltıdan sonra içtim 3. yudumdan sonra tuvalete koştum 😂😂😂😂

aredhel ben 3 paket ictim 3. Günüm daha amam aman bi wc yok arada oliyo ama…

Sevde_20 ben de aldım hiç bir işe yaramadı normalde rutin tuvalete gidiyorum bir problem yoktu kahveyi ilk kullanınca kabız yaptı 2 haftadan fazladır düzenli kullaniyorutbi değişiklik olmadı. Diyette yapıyorum aslında

Sevde_20 ben dışarıdan normal içtim belki senin içtiğin gerçek matcha olmayabilir mi

aredhel bilmiyorum ya olmazsa aktardan alırım ama yorumlarda cevremde herkes wc ile arkadas oluyosun aman disari cikma wc ihtiyacın olur vs vs demisti benim normal ayni bakalim belki zamanla gisterir etkisini hayırlısı beklicez…

Sevde_20 onun yerine abimin eşi ve onun annesi kullandı yengem bıraktı bir ara acaba kullansam mi dedim ama aşağıda arkadaşın dediği gibi çok tuvalet e çıkarıp ishal gibi atmak pek sağlıklı gelmedi bana bende bir kahve buldum onu deneyeceğim tok tutan ama tuvalet e pek çıkarmayan sadece yemekten önce tüketilip tatlı ve çok yemek yeme isteğini bastıran bir kahveymiş adı harmana karahindiba kahvesi belki kullanan arkadaşlar vardır bize de bilgi verirler fikir olsun yorumları güzeldi. 🌸

• Düzenlendi

yrgn1mmy ben iştahlı biri olduğum için iştahımı kesmedi etkilediğini pek düşünmüyorum 🙂 sadece spor yaptığım zamanlar hakkını vermeye uğraştığımda düzgün yemeye dikkat ediyorum o etkili oluyor🙂

Sevde_20 ben 4-5 yıl önce 6 paket aldım çalışıyordum da 1 şase kullandım ishal gibi yaptı zor tutuyordum yarım şase kullandım o da sınıntı oldu bıraktım. Paketler kaldı öyle
                İşyerinde bi abla ben hiç ishal olmadım rahat çıkamadım wc ye dedi bende 1 şase ondan verdim hafta sonu kullanmış rahatlamış 😂

Sağlıklı beslenme ve sporla birlikte kullanmak lazım canım yoksa tek başına öyle çok da bir etkisi olmuyor ani su kaybı yaşatıyor diye o kadar kilo veriyorlar

Rosethorn onu düzenli yaptıktan sonra zaten böyle içeceklere gerek kalmaz ki 🙂

Sevde_20 ben dışarıda içtim işte daha 4-5 yudum alır almaz tuvalete koştum :D

aredhel açlık otu düşünüyorum tok tutuyomus bilmiyorum su kutular bi itsin daha 37 tane var bakalim

akln aman ne biliyim tavsiye üzerine aldım ama en önemlisi boğazı tutmak hareket etmek gerisi oluyo ben henuz kötü iyi diyenem sonucu gormedik daha ama aman aman wcye cikmadim

tadı baya kötü geliyor bana ya sevemedim hiç

Sevde_20 macha canım kahvesini aldım bir de Dubai çikolatali olan vardı 20 li onu aldım regl zamanı tatlı isteğini bastirsin diye bende bı ise yaramadı ikisi de