d94 boyum kaç benim esimde kızıyor şu an yapmama ama ben göbeğim gitsin diye yapmak istiyorum bende leslie yapmayı düşünüyorum aslında ama 1 hafta önce dizimden rahatsızlandım bakalım yapabilirsem yapacağım çünkü daha önce termalntayt kullanip 2 hafta kaşar yapmıştım ve gervejten bacaklarımın sikilastiginin farkindaydim

• d94 bunu yanıtladı.

d94 aktifnkullaniyor musun burayı haberdar olalım birbirimizden

• d94 bunu yanıtladı.

kukulii87 önce bir hesap açmıştım giremedim şuanda bunu yeni açtım olabilir akşama ton balıklı yeşil mercimek salatası yapıp yiyeceğim daha sonra sabaha kadar sıvı tüketimi suyu bol için 😊

d94 bende nohutlu salata yapacağım tok tutuyor seviyorum denedin mi daha önce

• d94 bunu yanıtladı.

kukulii87 benim boyum o kadar uzun değil canım 1.58 falan göbüs bende de var eşim şikayetci degil aslında o biraz etli seviyor beni fakat az vercem dedim tamam dedi ben iki sene önce 53 kilodayken fittim fakat bizimkiler eşim çok kızdı tekrar aldım işte şimdi o kadar tabiki vermicem 63 olsam kâfi valla ben boş kaldigim vakit yapıyorum haftada 3 gün zaten spora gidiyorum spor harika bişey her yerin çalışıyor hocamızda bir o kadar iyi valla hem kilo veriyoruz hem eğleniyoruz gayet iyi geçiyor gtmisken hemde diyet yapayım ki dedim iyice sıkılasayım ✌🏻😊

d94 iyi bakalım 😊 begendin şeyler varsa paylaş benimle fikirnolsun bana da

• d94 bunu yanıtladı.

kukulii87 normalde burayı hiç kullanmiyorum happykidste bayadr varım orayada geçen girdim bir daha girmedim burada arada bakıp çıkıyordum bakalm girermiyim girmezmiyim 🤭

d94 bende 170 im şu an kilolu durmuyorum hatta herkes çok zayıflamışsın diyor ama şu baş belası gobek girmiyor bende ne kadar zayiflarsam gobek o kadar az olur mantığındayim benimde sikılaştirmam lazım vücudumu

kukulii87 senin boy baya varmış sen televizyondan Leslie yap ve karın göbeği için videolar var onları yap mekik çek sporsuz malesef karın kasları sıkılaşmıyor önceden diyet yaparken ben öyle yapiyordum o şekilde gitmişti göbeğim

d94 dimi yarın yapacağım inşlh var mi önerdiğin videolar neler izledin karin için leslie yapicam xaten ek olarak onu da yapayim

kukulii87 bende 76.65 dı yanlıs hatırlamıyorsam tam buğday ekmegı ve biraz patates yedım
                    Tam anlamıyla baslayamadım ama yavaş yavaş dıkkat edıyorum

kukulii87 canım onun için öncelik spor karın kası ayrılması varsa da göbek çok görünüyor

lgrth gel gel aahahaha birlikte yapalım işte fena mı bana aktif diyet arkadaşı lazım devam edebilirim gibi geliyor ya her ne kaşar az olsa da namaz kılarken bile göbeğimi çekiyorum görmemek için bunun için bir adım atmış olmak iyi geliyor zbakalim devamı olur inslh

kukulii87 ben varım 72 kiloyum 4 ay oldu doğum yapalı 92 girdimb40 günde 85 edustum sonra kendi çabalarıyla verdim ama şuan tıkandım bende 65 istiyorum :(