kukulii87 benim de fazlam var da hamileyim kilo veremesem de en azından koruma derdindeyim kilo almadan son 4 ayı tamamlamak istiyorum böyle planlı olursak belki daha çok teşvik olurum 🙂

lgrth bakalım yapan. Çıkacak mı Bi sabah olsun sağlıcakla al kucağına 💐🥰

lgrth öyle de bakalım düzenli yapan çıkacak mı ben gene de ogunlerimi atacağım buraya az ince cigkofte yememiş gibi 😅

Ben de katılabilirim 1 haftadır yapıyorum zaten yarın tartı günüm en son 80 dim ilk hedefim 75 inşallah 🥹

Rumeysa0701 olur canım o zmn kahvaltıdan itibaren başlayalım biraz aktif kullanalım ama moral motivasyon olsun tek sorun spor yapamıyor olmam keşke yapabilseydim

aselinannesi9398 anladim canım yapalım birlikte nereye kadar gittiyse ben bu sabah tarttim kendimi 65.25 çıktı henüz birsey yemedim yediğim de paylaşırım 😊

kukulii87 selam canım diyetisyen eşliğinde kilo veriyorum ama bir haftadır kaçamaklar yaptım yarın tartı günüm bakalım ne kadar verdim 4 hafta oldu 86.9 dan güncel 79.5 çıktım bugün sizler neler yapıyorsunuz

birana canım.ben aralıklı oruç şeklinde ilerlemeyi düşünüyorum bu sabah tartildim 65.25 çıktım 60 olmak istiyorum ben akşam yemeğinden sonra birdey yememek ve aç uyumak çok önemli 3 4 gün dayansam hemen adapte oluyorum zaten

kukulii87 5 gündür diyetteyim ve 1 aydır da spora gidiyorum 2 sene önce doğumdan sonra 72 kilodan 53 kiloya kadar düşmüştüm fakat bu bana biraz kötü oldu niye dersen ne vitamin takviyesi aldım nede baska bişey diyeti sağlıklı yapmama rağmen kan değerlerim düşmüştü ve eşim ailesi ailem o kadar kilo vermeme acayip kizmislardi daha sonra bıraktım tekrar aynı kiloma döndüm şuanda ki hedefim 63 kilo falan olmak daha aşağısına inmek istemiyorum çünkü inersem hem göğüslerim küçülüyor hemde yüzümden kilo kaybı yaşıyorum bu durumda ne benim nede eşimin hoşuna gidiyor o yüzden fazlası zarar diyerek 63 de kalmayı planlıyorum aralıklı oruç yapıyorum sporada gidiyorum Leslie de yapıyorum+ bide ip atlıyorum bakalm 😅