Kızlar öncelikle başına böyle birşey gelenler yazarsa sevinirim. Az önce kocamın telefonunda bir kadınla yazışmalarını okudum. Beni aldatıyormuş. Yeni olan bişey ilişki yaşamadım dedi ama inanmıyorum.( Sonuçta aldattı) Şu an çok kötü durumdayım. Sanki bir rüyanın içindeyim buz gibiyim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Ben evliliğimizi nasıl renklendiririm diye düşünürken o rengarenkmiş zaten. Ne yaptınız bu süreçte
Aldatma..
morpuantiye allah yardımcın olsun üstt
Ne diyecem bilemiyorum 😥
morpuantiye çocuğun varsa üzerine yemin bile eder inanmak sana kalmış bacım ne desek biz bilemedim.
Bubenimoykumm doğru söylüyosun etmiştir belkide yaşan ağzına yuva yaptığı için doğru mu değil mi ayırt edemiyorsun.
morpuantiye Allah yardımcın olsun
morpuantiye Allah yardımcınz olsun aldatan bir insan aşağılık bir insandan başka bişey değildir aldatacan niye evleniyon hay mübarek rabbim kimseyi bu durum ile sınamasın düşüncesi bile kötü
xyzem amin
morpuantiye çok kötü bir durum yani bilemedim ben olsam ayrılırdım herhalde
d94 ne olursa olsun hislerimize güvenmemiz gerekiyormuş bunu biliyordum ve o kadar haklıymışım ki.. İçimi yiyip bitiren hislerim bana gerçeği gösterdi Elhamdülillah. Şu an bir boşluktayım aynı yarayla sınanmış olanlara ihtiyacım var
bossmom kolay değil ama başarırsam bende öyle yapmayı düşünüyorum. Bi kere yapan hep yapacaktır. Bu mantıktayım. Sevindiğim nokta bu evliliğe ihanet eden ben olmadım. Şu an zor durumdayım ama ileride bu rahatlıkla yaşayacağım inşallah.
morpuantiye kesinlikle bir daha yapan yine yapar canım asla düzelmezler affedip yine yıpranacağına bitir başta yıpranırsın biraz illaki sıkıntı yaşayacaksın ama evli olup tekrarlanmasından daha iyi olacak emin ol
morpuantiye nasıl anlamadınız diyerek başlayacağım
hzrn1 aslında bir terslik olduğunun farkındaydım. Yeni bir işe girmişti,işe girdiği günden beri hali hareketi değişti bi soğuk davranmaya başladı falan neyse bekliyorum ben bi açıklama yapsın diye yapmayınca ben konuştum aramızda bişey mi var diye tabiki inkar etti. Ben sonrasında bişey yokmuş gibi davrandım ama içimdeki şüphe geçmedi peşindeydim. Telefonuna baktım bişey yok sadece o kadın wptan aramış. İnsan kaynakları diye kaydettiği için hadi bi ihtimal olabilir arar dedim. Bugün yine telefonu elime aldım ve gerçekle yüzleştim. Uzun süreli bişey değil
morpuantiye hiç yaşamadım bu durumu bilmiyorum ama kadınlar ne hissediyor ise doğru olan odur ben bile hisselerime çok güvenen bir insanım hissettigim herşey çıkar umarım sağlıklı bir şekilde karar verirsinz sizin adınıza üzüldüm ama yapan her zaman yapar bu yüzden güvenmemek gerek
morpuantiye ne yazmışlar birbirlerine ne konuşmuş lar
asyarana hep cinsel içerikli mesajlar
ayrılmayı düşündünüz mü
MinikKelebek şu an geri çekil ve izle modundayım. Gerçekten Allah kimsenin başına vermesin çok zor bir durum. Kendi başına gelmeyince insan ben şöyle yaparım böyle yaparım diyor ama kolay değil. Arada çocuğumuz var. Zamana bıraktım herşeyi. Bu zamana kadar bana yamuk yapmadı. Son zmaanlarda inişli çıkışlı anlarımız oldu. Şu an birlikteyiz bize verdiği hasarın farkında. Sanırım henüz umudum bitmedi ona karşı. Çok karmaşık duygular içerisindeyim.her an herşey olabilirmiş gibi bilemiyorum yani
Çok kötü bi durum allah kimsenin başına gelmesin