2minnosannesi güzelim al eşini karşına konuşun komşun öyle bir pislik yaptıysa senin suçun yok ki
Eşine su konuda hak vermiyorum hemen wp silmesi hiç hoş değil
Ama seninle konuşup durumu anlatabilirdi çözülecek bir durum zaten
Ama böyle de yapmasi aklima baska bir şey getiriyor sen en iyisi konuş

2minnosannesi Tövbe tövbe sana güveni yok o zmaan başka açıklama yok bu konuda yada dediğim gibi ilk aklima gelen daha önceden kadınla arasında birşey geçti o yüzden bu kadar uzak tutuyor sizi kadından

SuVeAtes güvenini sarsacak hicbirsey yapmadim bu konuda ne denir bilmiyorum ve ne yapmam gerekiyor onuda bilmiyorum ağzına alinmicak sözler syledi ve çok kırıldım dersi hak ediyor konusmicam onunla ne yaparsa da yapsin

2minnosannesi o zaman altında başka birşey var belki kadınla geçmişte birşeyler oldu şimdi örtbas etmek için bu bahaneyi kullanıyor sen snlama diye sana baskı kuruyor. Bence olan bu yoksa bu kadar tepki vermez bir insan

SuVeAtes yaptıysada Allah’ından bulsun ne diyim inşallah karşıma çıkar yaptıysa

2minnosannesi kendini mi koruyor kızdan seni mi koruyor bilemedim tehlikeli bulduğuna göre var bi şeyler

she Bir erkek bu kadar tepki başka sebeple vermez görmüştür uyarır söyler ama asla bu tepkiyi vermez. Ben daha okurken dedim bir boklar var bu işte diye umarım yanlış şey gelmiştir aklımıza

SuVeAtes Yo ilk kime desem bunu düşünüyor aklın yolu bir çünkü eşli görüşüyorduk bı ara esiylede görüşmüyor şuan eşim bnde kadınla gorusmuyorum

bossmom ayyynen swn kendin gorusmemeyi bosver eşin ici n dikkat et benim esimde bi kisiyle gorsumemi yasaklamıştı ama wpyi silecek kadar ileri gitmedi ben bunda bsy ararim bacım bence kocana dikkat et tavırları biraz ileri gitmis….nolursa olsun öyle sey olmaz silmek boyle kızmak fazla yani..

Sevde_20 yani kız tam o sırada wpden mesaj atınca o da wpyi sildi bnm anlamadığım konu da şu zaten gorusmuyorum biliyor numarasında silmiştim kayıtlı bile değildi tamam kız hata yapmış ama bizi ilgilendirmez demi neden bunun suçunu bana yikiyirsun kapıyı bile acma diyor görüşme konuşma o insandan sana zarar gelir kocasına nura gidiyorum diyip başka arabadan inen insandan sana zarar gelir diyor