bossmom sana şu kadar söyleyeyim ilk doğum yaptım 10 aylık kızım var doğum normal oldu ilk başlarda acaba diyordum ama kesi atılıp dikiş atarken doktorum korkma gayet sıkı dikiyorum ilk günkü gibi demişti ama ben acayip kasardım kendimi yani normal de kontrol de bile gayet sakın olan ben o gün aşırı huzursuz ve kendimi sıkıntıya sokup kasmıştım neyse odaya alındım yarım saat sonra sağ tarafta sanki bir yere çarpmışım da onun acısı var gibi nefes aldıkca acı ve sancı oluyordu ilk başlarda her halde orda üşüdüm filan diye düşündüm sonra hemşire geldi hazırlan ultrason ile dikişlerini de kontrol edicem dedi kalktım gittim odaya sedyede uzanıyorum dedi alttan bakıcam ama hemşire de tombul bir şey dedimki birden hani parmak ile muayene etme habersiz kendimi kasıyorum dedim bu bana pat diye tombul parmakları ile bir bastırdı alttan kendimi nasıl kastıysam çığlığı bastım tabi odama geri geçtim 15 dk sonra doktorum asistan hemşire kim varsa doldular odaya ablam yanım da kalıyordu dedi bir problem mi var? Doktorum demez mi dikişlerin gevşemiş onarmamız lazım 45 dk bağıra bağıra zorla tekrar Dikişlerim alındı tekrar dikiş atıldı dedim ki 10 tane doğum yapardım ne sancı ne ıkınma hiç zor değil ama bu dikiş olayı beni bitirdi dedim neyse öyle böyle hallettik eve geldim ablam diyor ki ne çektin be diyor dedim ki ne…. Kaldı? …. Nede şey kaldı 40 çıktı aşağı yukarı kendimi topladım ettim olay ilişkiye geldi dedim kuruluk olursa zor üstüne bir de dikiş patladı filan korku saldı beni ya eşime dedim ki bebek yağı vardı onu kullanalım öyle ilk oldu o ara aklıma geldi dedim fark var mı? Bana dediği şey daha da darlaşmışsın yani korkma ben bunca şey üzerine o cümleyi duyduysam sen de hiç endişe olmasın şuanki halinin tadını da çıkarmaya bak zehir etme kendine açık oldu biraz kusura bakma bende düşkün biriyim bu konuda seni de gayet iyi anlıyorum ☺ sağlık ile gelsin bebiş 🌸