tazeann ikiprensesannes aradım söyledim en erken şekilde gelicem dedi çıkmıştır yola ona söylemeklede iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum uzun yol bide arabayla gelecek bi yandan da onun düşüncesindeyim
tazeann perimasali802_ götürücem de şu an gmtürcek kimse yok arkadaşımın kuzeni hemşire ona sordurtturdum kusma hareketlerinde değişiklik varsa durmasın gitsin demiş çocuklarda olabiliyor bazen böyle demiş şimdilik hareketlerini de kontrol ediyorum normal şükür
perimasali802_ tazeann başıma gelmedi bilgim yok Çok geçmiş olsun kaç aylık çocuğun Korktum mu acaba birden
tazeann perimasali802_ korkmuş olabilir aniden hareket ettim o anın şeyiyle tam hatırlamıyorum da 6 aylık canım
kizatasozu tazeann başıma gelmedi hiç geçmiş olsun bişey olmaz umarım kafasını biyeremi çarptı acaba gün icinde
tazeann lgrth saol canım yok gitmedim şükür ondan sonra herhangi bişey olmadı normal hareketlerine devam etti
perimasali802_ tazeann anlik hareket etiysn ondanda olabilir dikkat bakalım inşallah birşeyi yoktur yavrunun
tazeann perimasali802_ olabilir canım daha doğrusu şöyle oldu elinde kıl vardı onu aldığımda oldu ondan mı acaba anlamadım
blueluna Şuan iyiyse bebek telaş yapmadan bir acile götür ve bir daha olursa hemen videoya çek doktora gösterirsin
tazeann blueluna arkadaşımın kuzeni hemşire ona sordurtturdum kusma hareketlerinde değişiklik varsa durmasın gitsin demiş ama çok şükür bişey yok ani hareketten oldu galiba
perimasali802_ tazeann olabilir canim benim zaten küçücükler emzirme de dikkatli olunca tabi birden oylede olmuş olabilir sen yine de takip et durumunu