kizatasozu aredhel kocamla film izleyerek girdik ywni yila Vay bee 2024 u daha dün gibi hatırlıyorum 🤣
aredhel ikiprensesannes kendini niye harap ettin öylee perimasali802_ yaa cok üzüldüm keske olsaydı 😪 glnrsrn aramıza hoşgeldin 🥰 kötü olmuş o :( tazeann amin hepimiz için❤️ kizatasozu hahahahahahh ne ara geçti 2 gün 😂😂
glnrsrn aredhel olsun hayat devam ediyor. Daha rabbim ömür verdikçe daha çok olur diye umuyorum açıkçası. İnşallah yanılmam 😂😂
kizatasozu aredhel yanlız ben bu 2025 den istedigim verimi alamadım başa sarabilirmiyiz yada 2026 ya gitsek ??
aredhel glnrsrn amiiin ❤️ 2aslanparcasi olsun o da güzel 🥰 kizatasozu ahahaha ben direkt 2027′yi merak ediyorum
2aslanparcasi aredhel esim aksam 10da ise gitti bizde cocuklarla tv izledik oyun oynadik siradan birgundu bizim icin
kizatasozu aredhel kizlar şey yapalım mı 2025 den 2030 a bı mektup yazalım ve o sene açıp okuyalım uzun zamandır istiyorum ama gidip igrasmiyorum
kizatasozu perimasali802_ yok özel şeyler ve isimler olucagi için burdan paylasamam herkes telefonuna veya bı kağıda yazsın saklasın 5 sene sonra okuyalim