abasiyanik ikiprensesannes izledim bi oturuşta Bütün bölümleri bitirdim . Çok güzel hayattan ders çıkarabileceğimiz bir dizi.
ikiprensesannes glnrsrn bende Instagram da çok karşıma çıktı merak saldım izlemesem olmaz bir bölümü izledim gerisini sonra izlerim 🥰
ikiprensesannes perimasali802_ Gassal izle HD film cehennemi Google’de bunu yaz 10 bölümdür zaten kısa kısa yarım saat falan hepsini izleyebilirsin ordan güzelim
ikiprensesannes lgrth yaa ben ilk bölümü izledim ağlamadım daha 😿😂ama çok güzel ya izlemezsem 9 doğururum
lgrth ikiprensesannes ben nelere ağlıyorum buna mı ağlamicam 🤣 gerçi çok popüler olduğu için ön yargılı izler soğuk kalırdım 🤣 ahaha geçen dehaya başladık ilk bölümdeki sahneleri her gördüğümde ağlıyorum 🤣
tazeann ikiprensesannes o zaman peçeteyi eksik etme hele ki son bölümde 😁 aynn ve bence Ahmet kuralın oynadığı diziler bi başka güzel
lgrth ikiprensesannes onu da şöyle düşün Aras bulut iynemli ve travmatik hayatı 🤣🤣🤣 Show tv dizisi ya ben bu adamın her diziye ağlıyorum 😅