ikiprensesannes hayal65 benimkilerin uyumasını beklesem oho oho cok izlerim saat gecenin 2 de uyuyorlar 🙄
hayal65 ikiprensesannes vallah dogru öyle oluyor çocuklar uyanık oluncada ne izlediğimi anlamıyorum ki😁
bittercikolataa ikiprensesannes çocukları akşam uyutunca izledim bende, bölümleri yarım saat zaten çabuk bitiyor canım
Bahtsizbedevi_ ikiprensesannes benimde eşim izledi bende merak ettim bi ara izlemeyi düşünüyorum bende
ikiprensesannes Bahtsizbedevi_ ben bir bölüm tek izleyebildim eşim sözde beraber izleyelim dedi işten gelince bende oda yorgun oluyoruz kalıyor öyle
Bahtsizbedevi_ ikiprensesannes bende merak ediyorum eşim bazen söylüyo çok güzel dizi diye dahada meraklanıyorum
kizatasozu bittercikolataa 3. Bolumdeyim nazım bakiyi yikicakti ölünce ama tam tersi oldu bende birazdan nazimin helvasını yapicam üzüldüm yaa
bittercikolataa kizatasozu evet ters köşe oldu, sonraki bölümlerde biraz daha heyecan oluyor ama üzüntü de artıyor
Sutlucikolati ikiprensesannes ben pek begenmedim son sahnesi cok etkiledi beni sadece. Belki 2.si gelir