ikiprensesannes Ben Gassal dizisini izledim. Fakat böyle yorumlara bakarak beklentimi çok yükselttiğim için pek diziyle bağ kuramadım. Yani 9 bölüm boyunca ağlamayı bekledim, Ahmet Kural oyunculuğu, Şahin Kendirci ses yorumu ve diziyi özellikle finali ne kadar başarılı bulsam da bazı bölümlerde ölüm daha derin işlenebilirdi diye düşündüm. Belki de normal yaşantımda ölümü devamlı düşünüp yakınlarını kaybetmiş ve ölü yıkamış biri olarak daha derinden acı duyduğum için dizideki acı eşiği bana düşük gelmiş olabilir. Ben biraz eleştirel boyuttan bahsettim objektife bakarak. Bazı sahneleri çıkarırsak biraz daha ciddiye alırsak daha etkileyici bir dizi olabilirdi. Bu arada yorumlarım 9 bölüm içindi. Finale puanım 100 diyebilirim. Son dakikalar beklediğim duyguya kavuşup gözlerim buğulanıp ekranı göremez hale gelene kadar ağladım. Sakinleşince dikkatle izleyeyim diye tekrar başa sarınca yeniden ağladım. Diziyi bitirdiğimde öğlendi. Gündüz vakti gözlerim şişti 🥲 velhasıl kendinizden bir parça bulacağınıza emin olabilirsiniz ama o ruhu alma boyutu yaşantınıza duygularınıza göre değişkenlik gösterebilir.

ikiprensesannes ilk bölümlerde sadece üzülüyordum etkisinde kalmıyordum ama son bölüm bitirdi beni eşimin dalga geçmeyeceğini bilsem hüngür hüngür ağlarım onun yüzünden az ağladım. 2.sezon güzel fragmanını gördüm. Güzel bi dizi😌

zarifhanim ya bende çok yüksek beklentiler içinde izliyorum inşallah istediğim heyecanı bulabilirim dizi de çünkü çok heves ettim 😿

hayal65 bende yeni bir bölüm izledim bugün geri kalanı İzliyecem çocuklardan fırsat bulursam😿

akln ben ağlayacağım Zaman ağlarım kocam da hemen ciddiyete biner dalga geçerse ağzının ortasına bir tane çakarım 😅

kizatasozu bende sevdim bakalım inşallah izleyebilme şansım olur hepsini 🥰 çocuklar izin verirse tâbi

hayal65 benimkilerin uyumasını beklesem oho oho cok izlerim saat gecenin 2 de uyuyorlar 🙄