Tinnymom lgrth evet biz hadi çocuk yapalım dedik iki oğlumuda ilk yaptıpımızda tuttu allah hiç yokluğunu aratmadı şükür.
lgrth Tinnymom o da mantıklı ama ben yağ serum kaşım dudağım hepsine ayrı bir şey olunca işte tek tek eriniyorum kalıyor hepsi 😅
tazeann Tinnymom daha küçüklermişte Ertesi günü hapı içsen emzirmiyosan belkide tutmaz hayırlısıı olsun canım
Tinnymom tazeann onu alma ihtimalim yok şehre uzak bir yerde oturuyorum genelde eşimle gider delirin şehre iki çocuk var çünkü. Başkasından da isteyemem ki beklicez inşallah tutmaz
tazeann lgrth hahahaha keşke benimde bi arayanım olsaydı kız bak şimdi aklıma geldi bizim bugün aşı günüydü unutttum ya ben onu 🤦🏼♀️
tazeann rouge_ hiç aklıma gelmedi inanki bide kendim kilolu olunca nasıl kaldıracak hiç düşünemiyorum 😂
lgrth tazeann bir hafta da iki kere arayınca kalkayım dedim yarına bıraksam yine gidemezdim 🤣ertelememek lazım seni niye aramıyorlar
rouge_ tazeann hahahaah yok o kadar zor bisey degil sonucta seni komple kaldırıp tasımıyor ki iki saniye bir gücle yukarı kaldırıyor o kadar 😂