Tinnymom Bugün ovulasyon da yüksek bir günmüş ve fikfik yaparken eşim çık dedi (geri çekilmeyle korunuyoruz) çıkamadım aniden bir tık içime boşaldı sandım inşallah tutmaz yaş🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️😢😢😢😭😭
tazeann Tinnymom sen niye çıkıyon eşin çıksaydı 😅 🙄 hayırlısı olsun canım yiyeceği ekmeği varsa olur nasipten öte yol yok
melbay Tinnymom aynı durumu yaşadım bende bugün ve ovülasyon günümmüş bnmki prz ile korunuyor ama yandan akmış elime sıvı geldi sperm kokuyordu inşallah içeriye bişey kaçmamıştır 😥
tazeann lgrth sevmiyorum hem dediğin gibi kilo da var bacaklarımda ağrıyor hemen yoruluyorum en güzeli altta olmak ya da doggy 😅😁
tazeann ikiprensesannes yok kız adam alttayken nasıl çıksın haber verecek kaldır arabayı ben park edicem diyecek 😂😁
lgrth tazeann hepsi de güzel ya aman kiloyu da veririz 🤣 aynen zaten bacak ağrısı hemen nefes nefese kalma zorluyor 😅
tazeann lgrth aynn ya bide nefesi var tabi yok valla en güzeli altta olmak yatıyorsun ilişki boyunca dinlenmiş oluyoruz hem kötü mü 😂
lgrth ikiprensesannes ben bu kiloyla yine düşünemedim onu🤣 biraz daha kontrollü olduğu anda biraz mesafeliyken olurda üstte otururken çıkarana kadar iş işten geçer ya🤣