glnrsrn bossmom ayyy hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin allahım. Ne derler bir nefeste inşallah 🙏🙏😍
bossmom glnrsrn ayy inşallah canım sen üc tane getirmişsin, tecrübelisin ben erken sopumdan çok korkuyorum rahim uzunluğum kısada
glnrsrn bossmom benim ilk ikisi normal doğum. Sonuncusu sezeryan oldu. İnşallah sen de normal doğurursun 🙏
glnrsrn lgrth tabi ki 2. Çok kolay ve güzeldi. İlk doğumda 2 gün suni sancı yedim. 3. Berbattı. Ama ikinci en kolay olanıydı.
lgrth glnrsrn sağlık olsun geçti bitti kurtuldun benim 2 yolda 🙂ilkine göre ikincide neyi farklı yaptın ya da süreçte neler yaptın
bossmom glnrsrn hayır canım normalde de hep uykusu gelmeyen birisiyim geç saatlerde uyurum illa teşefona bakıp gözlerim yorulacak ancak öyle uyuyorum hep geç uyuyan birisiyim. Erken uyumayı aska beceremiyorum ama çok istiyorum erkenden uyumayı
glnrsrn lgrth hiç korkma zaten çatı ilkinde açıldı. İkinci daha kolay olacak. Hiç ekstra birşey yapmana gerek yok. Sadece hamileliğin tadını çıkar. İnsan zamanla bu günlerini bile özler oluyor. En azından eşin pervane oluyor, öyle düşün ☺️☺️