perimasali802_ tazeann ikiprensesannes Sağolun kızlar dunden beri hastaneye gidip geliyorum kizim hasta erkek çocuklar da ayni şekilde krup olmuşlar kötuyuz yani
perimasali802_ TombulHatun çok kötü salgın bu nasil kalabalik hastaneler hepsi küçük çocuklar dikkat edin bulastimi rahat vermiyor
TombulHatun perimasali802_ Biz 2 3 hafta oldu sanırım sesi filan kısıldı ilk defa antibiyotiksiz atlatamadı ya ,çocuklar hasta olmasın hiç
perimasali802_ TombulHatun olmasınlar ya nasil oldu bize bulaştı bilmiyorum galiba geçen hava guzeldi diye dışarı çıktık o gün oldu sanırım Geçmiyor yaa bn çok şey denedim olmadı 😥
TombulHatun perimasali802_ ya valla benim kız da okula filan gitmiyor ama kapıyorlar işte bir yerden , inşallah çabucak atlatın peri
bossmom ciceksii ay bir post açtım ortalıktan kaybolmuşum yeni giriyorum çok yorgunum annem ameliyat oldu bugün. Refakatçisı bendim bu postuda unutmuşum jsjs
glnrsrn bossmom ayyy hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin allahım. Ne derler bir nefeste inşallah 🙏🙏😍