bossmom merhaba canm anca uygulamaya girebildim :( yazını okuyunca en çok (benimle gelenler nerde ucu dicek ) kısmına üzüldüm. sen şimdiden insanları ve söyleyeceklerini düşünürsen çok yıpranırsın. Kabul edersen benden sana bi abla, arkadaş nasihatı olsun. sakın kendinin ve bebeğinin duygularından başka bişey düşünme, kimseden utanma, çekinme. sen anne olacaksın güçlü ol, işini bil bilmesen araştır öğren. kendine bebeğine yet, bebeğini kendini koru, güzel bak. onun ve senin mutluluğun için elinden geleni kimseyi düşünmeden utanmadan yapmaya çalış. Bende ilk bebeğimde mememin ucu dümdüzdü ve kapkara olmuştu diye utanıyordum özgüvensizdim belkide o yüzden ilk bebeğimi emziremedim. İkinci bebeğimdede aynı beden aynı memeydi ama benim düşüncelerim fikirlerim değişmişti inan tam tarif ettiğin gibi dümdüz içi nokta nokta görünen memem ucu vardı ve bebeğimi doya doya emzirdim her insan nasıl farklıysa memede farklı ama bebekler öyle güçlü bi ağız yapısıyla doğuyorlarki düz derşni emen güçlü ağız kaslarıyla vakumluyorlar zaten sadece meme ucunu emmiyor kavverengi yeri komple ağızına alıyor sadece ucunu ezme ucu koparır yara olur Maf eder sen biraz videolar izle mümkünse biraz ders al bi emzirme danışmanı edin bişey sormak istersende ben sana mümkün olduğunca yardımcı olurum 💐🫂