elisaa48 glnrsrn 🤣🤣tamam bak eşin istediğini söylüyor ya hane çok istekli ama sende naz yap yap sonra tamam olur ama bir isteğim olacak de isteğini kabul ederse ver gitsin 🤣🤣🤣
glnrsrn elisaa48 bu kadar kolay mı ya 😂😂 bende gerçek bir engin tecrübe sandım. Ee bu çok basit ama, bizim pratikte sorun oluyor 🤪🤪
tazeann yesim631 Bu iki gündür yoğunum canım dün ev işleri bugün hastane işleri hallettim girip çıkıyorum sadece
yesim631 tazeann Allah kolaylık versin canım bende aynıyım bebem hasta bi onunla ilgilen ev işiyle uğraş akşama kadar pestilim çıkıyo
SuVeAtes yesim631 buradayım burada sessiz sessiz takip ediyorum sadece, en son post açtığımda koyduğum giflerden ya da direkt potların konusundan artık hangisi bilmiyorum rahatsız olundu Ondan biraz çekildim.
yesim631 SuVeAtes bırak aşkım rahatsız olan girip okumasın sen devam et giflere ben sana eşlik ederim ❤️🔥🤣
yesim631 elisaa48 iyiyim canım bende şu aralar pek giremiyorum bakıyorum sessizlik var ben açayım dedim bi post 🤣
yesim631 lgrth hahahah benimki 5 6 gün yapmadı izinli gününde dayanamadı artık dışı ağırıyo o ağrıyla yinede yaptı🤣🤣
lgrth yesim631 çok ara vermişsiniz ya şaşırdım 😅😅 siz her zaman her koşulda 😅 ay neyse dinlenmiş oldun
tazeann yesim631 çok geçmiş olsun canım gerçekten çocukla akşam nasıl oluyor anlamıyoruz bi ara dalgın var yine galiba dikkat edin
SuVeAtes yesim631 ♥️♥️ Sanki her konu çok edepli de hayır sanki zorla girdiriyorum kim rahatsızsa girmez. Gel gir demiyorum ki cevap vermedim bilerek ama bak postlara tek benim turume benzer post açan ben değilmişim 😁