Kızlar bana bı kargo geldi Zincirport Ayakkabı Ve Ticaret Limited Eti diye bir firma içinden de iki tane büyük sırt çantası çıktı ama ben sipariş vermedim eşim de vermemiş arıyorum firmayı ama ulaşılamıyor ne yapacağım bilmiyorum var mı başına böyle bı olay gelen?

zv4919 kargonun üstünde sizin isminiz mi yazıyordu

zv4919 daha önce oradan sipariş vermiş miydiniz benim bir ara alışveriş yaptığım bir siteden mesaj geldi kargomuz yola çıktı diye ama ben birşey almamıştım kapıdan ödemeydi o zaman geri gönderdim

zv4919
        Gelecek bir kargonun var mıydı? Bazen kargolar karışabiliyor.

zv4919 bende daha tuhafı oldu sipariş verdik ürün elimize de ulaştı sonrasında telefona mesaj geldi ürününüz iade edilmiştir ücret kısa sürede hesabınıza yatacak diye ama biz iade falan etmedik üstelik ücret de küsuratina kadar yatmıştı

zv4919 kargonun üstünde yazılı olmasi gerek bilgilerinin
            Geneldede kapıya kargo gelse isim vs söylenir

• Düzenlendi

ayazz Dolandırıcı desem para da ödemedim anlayamadım bende ben onları dolandırmış gibi oldum 😂

zv4919 sepetine bak bilmeden onaylanmış olup ibandan para çekilmiştir belli olmaz 😂

zv4919 Bana da birmk gün önce bir kargo geldi ama üzerinde farklı isim yazıyordu. Geri aramalarını bekliyorum, kaldırdım bir kenara..

she Bot almıştım iki gün önce aynı firma göndermiş

kuziannesi Sonuç olmadı çantalar elimde kaldı öyle 😂

zv4919 biri hediye göndermiş olabilir.