lgrth ayazz 2. İçin biraz dinlenip bekleyip tekrar bir şeyler yapıp kaldırmanız lazım hiç inmeden 2.nin mi olmasını bekliyorsunuz 😂
SuVeAtes ayazz Bekleyecek eşiniz yapacak birşey yok , kendi de bilir her posta sonrası ineceğini normal olan şeyler. Araya 15 dk gibi bir süre koyun sigara molası verin vs işte sonra devam edin kalkar yine
ayazz lgrth beklemiyorum oluyordu tuhaflık orda zaten ilk postadan sonra hiç inme olmuyordu 2. Ye devam ediyorduk
ayazz glnrsrn her boku denedik denememize rağmen kalkmaması eşimi sinir ediyor azınlığım azaliyor ama yapmak istiyorum 2. ’yi diyor o da nasıl oluyor anlamadım bende
heln ayazz normalde ztn erkekler çabuk boşalıyor hele sevistikten sonra çok uzun sürmuyo ama dinlenip tekrar ilişkiye girebilirsiniz
bittercikolataa ayazz normal tabiki hiç inmeden nasıl devam etsin adam ikinciye, ilkinden sonra dinlenin ikinizde yavaş yavaş kalkar zaten kalkmazsa da sen ilgilenirsin artık
bittercikolataa lgrth nasıl olcak ki öyle hiç inmeden, kız kaç yıllık evliyim hiç öyle bişey görmedim daha
lgrth bittercikolataa bende görmedim duymadım anlamadım 🙂 biz kahve sigara molası verir sonra ikinciye geçeriz hiç inmeden tekrar nasıl kalkıyor tuhaf