Arkadaşlar dünden beri içim içimi yiyo. Uzakta olduğum için dertleşebilecek kimsem yok. Yaedımcı olur musunuz aklım çok karışık.
Eşimle 4 yıllık evliyiz, bir yıl çıktık evlendik. Dün gece mailine girmiştim benim telefonumda açık. Spam bölümüne bir mail düşmüş. ve Hakan! seni özledik uzun süredir hesabına giriş yapmadın.. vs gibi otomatik bilgisayar tarafından gönderilen bir ileti. Ben de hemen o siteye girdim tabi oradaki ismi yazdım, isim eşime ait değil bu arada şifre de mesaj da gelmişti girdim ve açıldı. Profil de resim yoktu mesaj kutusu arama kısmı vs her şey bomboş sadece profil bilgileri doluydu . Boyu kilosu doğum tarihi her bütün girmiş olduğu bilgiler eşime ait. Aranılan kısımda da aktif gayım yazıyor. Son giriş tarihi biz tanışmadan önce 6 yılı geçmiş yani anladığım kadarıyla da kullanmamış resim bile yoktu. Ama yine de midem bulandı yani gay sitesinde işi ne o zaman benimle neden evlendi bir de çocuğumuz var. Son olarak şunu da söyleyim evlendiğimizden beri hiç telefonunda böyle bir şeye denk gelmedim hatta yolda vs kadınlara gözün çarptı kavgası da yaparız yani kadınlara ilgi duyduğundan eminim cinsel hayatımız da gayet iyi gün aşırı birlikte oluruz. Benden önce de sevgilileri olmuş. Bu altı sene önceki zaman tam askerlik döneminin bitişi gibi acaba boşlukta falan mıydı yoksa gay mi ne yapmalıyım lütfen bir şey diyin ya kafayı yicem