SuVeAtes belmuda Rekor 6. 7 de yaptık ama artık gelmiyordu. En son kan geldi bıraktık direk 6 buçuk diyelim Bizde şok olduk öyle bir rekor kırdık bakalım ne kadar yapabilecegiz en fazla diye girdik bir niyete
tazeann lgrth yaparken hissetmedim yaptıktan kocamdan ayrıldıktan sonra anladım bok yediğimi 😂 sabah yaptığımı da sayarsam 7 posta 😂sonrası daha kötü kayınbabagilde kaç posta yaptığımızı biliyor 😂😂tabi daha neler neler ay o günü hiç unutamıyorum o günden sonra kayınbabanım yüzüne bakmadım 😂
glnrsrn tazeann tamam anladık ayrıydınız da. 2 olur 3 olur anladık ona da tamam. 6 nedir anam. 😂😂 herifin maşallahı varmış 😜😜
tazeann glnrsrn kocam diye demiyorum maşallahı vardır maşallah diyelim de nazar değmesin 😜zaten o ilk ve sondu şimdi 2 de bırakıyorum o günden sonra akıllandımm😂 benim koca her gün isteyen bi insan 6 ay bensiz dayanabildiğine şükür ediyorum ben. 😂
glnrsrn tazeann nazar değmesin canım. Siz bi daha uzun ayrı kalmayın bence bu sefer rekor kırarsınız 😂
tazeann glnrsrn Yok ondan sonra tövbe ettik zaten uzun süre ayrı kalmamaya sonra giren bana giriyo ona giren çıkan yok tabi 😂