• +18
  • Postacıııı 😈

glnrsrn ahahahah valla kocam da diyor sonra sızlanıyorsun oram ağrıdı buram ağrıdı 🤣🤣

glnrsrn Yok ondan sonra tövbe ettik zaten uzun süre ayrı kalmamaya sonra giren bana giriyo ona giren çıkan yok tabi 😂

tazeann oha onlar nasıl biliyorlardı reklam mı oldunuz millete

• Düzenlendi

lgrth yok bee aynı otel ve yan yana oda 😂sonra kaynanam milletin yanında demesini siz banyoya girdikçe su sesi geliyordu diye 😂
      Patavatsız gaynana 😬😬

tazeann sanki pişman oluyormuş gibi bak bak bak hele 😂😂😂

tazeann kadıncağız da kıskanmış. Allah bilir oda kayınpederine demiştir kalk diye 😂😂

tazeann ahahahahahahahaha dile düşmüşsünüz kaynanan suçu ne 🤣 ben olsam bende lafını yapar dalgasını geçerdim 😁😁

lgrth kız bunda dalga geçecek ne var. Karı kocalar. Oğlunun nasıl aslan olduğunu duymuştur annesi de 😂😂

glnrsrn yok kız yazık oldu adamlara kaynana hastaydı olmadı onların işi çok üzülmüştüm ayda yılda ilk defa otelde kalmışlardı bide 😂

tazeann su sesi gelmeyince mi olmadığını anladın 😂😂

tazeann e çok normal ben en fazla 2 de yanmaya başlıyorum anlamıyorum insanlar nasıl dayanıyor 🤣benimki hemen yanmaya başlıyor

lgrth sen kaynana olma 😂😂

lgrth veh dalga geçilecek ne var gı demekki maşallahımız var desinler arkamızdan hiç umrumda değil valla güzel oldu bu belki orda burda anlatırdı benden ders alırlar 😉😆 tabi kayınbaba bilmeseydi iyidi 😂

lgrth valla söyleyen söylesin söyleyende utanma yokta bende mi olacak bende inadına daha da abarta abarta konuşurum 😂

lgrth sende Japonlar gibisin herhalde 😂😂

glnrsrn yooo açık açık söyledim 😂😂anne ilk defa otelde kalıyonuz eccük tadını çıkar kadın hastayım babanda sordu hatta hevesi kursağında kaldı dedi 😂

glnrsrn ben kaynana olarak değil zaten yakınım olsa kim olsa espriye vururdum 😄

glnrsrn onlar nasıl oluyor 😂