• +18
  • Postacıııı 😈

lgrth yaniii maalesef yatak meselemizi çok merak ediyorlardı bende cevabını vermiş oldum su sesini duydurarak 😂

lgrth boşver etme zaten😂

lgrth aynn öyle hemde çokçok çok iyi oldu

lgrth onu bildiğimden dedim zaten etme diye 😂

tazeann kim bilir neler kuruyorlardı neler düşünüyorlardı oh olsun 😂

tazeann 😂😂

lgrth Neler neler düşündüklerini iyi biliyordum valla aynen oh olsun beter olsunlar. 😂

belmuda Rekor 6. 7 de yaptık ama artık gelmiyordu. En son kan geldi bıraktık direk
              6 buçuk diyelim

Bizde şok olduk öyle bir rekor kırdık bakalım ne kadar yapabilecegiz en fazla diye girdik bir niyete

• Düzenlendi

kukulii87 bu 6 meselesi 24 yaşındaydım şimdi asla yapmam herhalde yaşlandım bende bee Mart’ta 26 ıma giriyorum 😭😂sen kaç yaşındasın

hayal65 bende 2.yi 2 veya 3 defa anca yapmışımdır oda yanma ile sanci ile libidosu tavan kadınlara çok özeniyorum doğuştan mı geliyor nedir anlamadım ki

kukulii87 kız hadi ben yaşlandımda sende ki bu isteksizlik niye daha yolun başındasın

tazeann bilmiyorum canım ya işin kötü yanı ne yapicam onu da bilmiyorum ayrıca 26 yaş yaşlı mı Allah aşkına 30dan sonra daha Bi güzel oluyor diyorlar yalan mı sjsjs

kukulii87 herhalde bilmiyorum ki ama çok gençsin daha kız