glnrsrn4 OcaGönderi #48 Cumartesi, 4 Ocak 2025 22:59 lgrth milletin içindeki isteği de öldürdün helal sana kız valla 😜😜
tazeann4 OcaGönderi #49 Cumartesi, 4 Ocak 2025 23:00 lgrth canım başka meseleler var art niyettende dediler gırgırına da vurdular o yüzden ben onlara bu kadar açık ve netim bu konuda utanma bırakmadılar maalesef 😁
Llgrth4 OcaGönderi #52 Cumartesi, 4 Ocak 2025 23:01 tazeann çocuktan önceki hayat ve çocuktan sonra ki hayat 🤣
Llgrth4 OcaGönderi #53 Cumartesi, 4 Ocak 2025 23:02 tazeann zaten birinin öyle bir laf edecek yüzü varsa cevabını almaya da hazırdır 😂
tazeann4 OcaGönderi #54 Cumartesi, 4 Ocak 2025 23:03 lgrth yalnız değilsin canım bu anlattığım 2 sene önceki olay tabi o zamanlar gençtik diriydik 😂
tazeann4 OcaGönderi #57 Cumartesi, 4 Ocak 2025 23:04 lgrth yaniii maalesef yatak meselemizi çok merak ediyorlardı bende cevabını vermiş oldum su sesini duydurarak 😂
Llgrth4 OcaGönderi #63 Cumartesi, 4 Ocak 2025 23:06 tazeann kim bilir neler kuruyorlardı neler düşünüyorlardı oh olsun 😂 tazeann 😂😂
tazeann4 OcaGönderi #64 Cumartesi, 4 Ocak 2025 23:07 lgrth Neler neler düşündüklerini iyi biliyordum valla aynen oh olsun beter olsunlar. 😂
SuVeAtes4 OcaGönderi #66 Cumartesi, 4 Ocak 2025 23:09 belmuda Rekor 6. 7 de yaptık ama artık gelmiyordu. En son kan geldi bıraktık direk 6 buçuk diyelim Bizde şok olduk öyle bir rekor kırdık bakalım ne kadar yapabilecegiz en fazla diye girdik bir niyete
tazeann lgrth canım başka meseleler var art niyettende dediler gırgırına da vurdular o yüzden ben onlara bu kadar açık ve netim bu konuda utanma bırakmadılar maalesef 😁
tazeann lgrth yalnız değilsin canım bu anlattığım 2 sene önceki olay tabi o zamanlar gençtik diriydik 😂
tazeann lgrth yaniii maalesef yatak meselemizi çok merak ediyorlardı bende cevabını vermiş oldum su sesini duydurarak 😂
SuVeAtes belmuda Rekor 6. 7 de yaptık ama artık gelmiyordu. En son kan geldi bıraktık direk 6 buçuk diyelim Bizde şok olduk öyle bir rekor kırdık bakalım ne kadar yapabilecegiz en fazla diye girdik bir niyete