tazeann Kızlar bana hangi kayganlaştırıcıyı önerirsiniz kokulu olmasını istiyorum ilk defa alıcam bu konuda bilgim yok 😁
kuziannesi tazeann garip olacak ama ben bebek yağı kullanıyorum “gohnsons”hem kokulu hem çok yumuşak oluyor ilişki sonrası 😂😂😂🤭
tazeann lgrth Bence sen şu an hiç kullanma Allah korusun ne olur ne olmaz tmm canm saol ben onu bi araştırayım
lgrth tazeann şuan kullanmıyorum zaten aşırı kuruluk olursa kullanıyordum çok nadir o da ya da sırtıma masaj yaptırınca falan 😄 hem kayganlaştırıcı hem masaj jeli
kizatasozu kuziannesi bende hurremin tavsiyesiyle bebek yağı kullanıyorum hem ekonomik hemde mükemmel bı etkisi var hiç jellere para dökmeyin 50 ml 300 400 tl
asyarana https://ty.gl/1wgnfhrpa7gyd Canım ben ilk evlendigim zaman kolaylık olsun diye ilk gecem için bunu almıştım güzeldi kayet ilk bı hafta kullandık çilek kokuyor kokusu çok güzel tavsiye ederim bı hafta dan sonra eşim kullanmaya izin vermedi kendini alıştırma dedi ben korkuyordum ya
basak23 asyarana bende bunu bi dönem kullandım çokta seviyorum bence doktor üretimi olduğu için sağlıklı olduğunu da düşünüyorum
asyarana basak23 Ayn bende sevdim çok güzel ama ömrü sadece 6 aylık yani benimki hala duruyor ama kullanmıyorum 9 ay filan oldu alalı