babydoll balrengi yabancı dizilerin hemen hepsinde çıplaklık var ama dizi onun üzerine ilerlemiyor taht oyunları bildiğin endişe etme bence
Cicekliperde balrengi ben önceden izlemiştim. Kocam dediki kaçak sitelerden izliyorum. Dur hayatım sana BluTV şifremi vereyim ordan izle kendini yorma dedim. Abartmayın ya
balrengi Cicekliperde abartmıyorum, bizde izleriz beraber film dizi ama bunu bana soylememesi acaba mi dedirtti sadece
aslinur balrengi abartılacak birşey yok benim eşimde bekarken izlemişti sonra evlenimce birlikte izledik yani sonuçta p. İzlemiyor ayrıca ilk 2 sezon öyle sonrası hep savaş gibi
Bubenimoykumm balrengi abartılcak bir durum yok biz de birlikte izledik çocuğu uyutup izlerdik. Kötü sahneleri de atlardık. Evet kötü sahneleri çok. Netflix yapımı olduğu için çıplaklık cinsellik sapkınlık ne ararsan var
400634 balrengi merak etme ilk ⅘ bölüm açık sonrası değil bırak izlesin, dünya da 1 numaralı dizi izlemese ayıp zaten 😁
lgrth tazeann e yolun başı daha 😂😂 açıklık olarak mı normal dizi işte yabancı dizilerin çoğunda açıklık ve rahatlık fazlaca var zaten 😂
tazeann lgrth devam ettireceğimide pek sanmıyorum pek beğenmedim filmi 😂aynn öyle ya şimdi bile çoğu türk filimlerinde bile var bu kadarı