Eşim hiç göstermiyor öyle hissettirirse arada işte çok bunaldım bu durumdan çok şey konuşabilirim ama nerden nasıl başlıcağımı bilmiyorum tek bildiğim böyle bir evlilik hayal etmemiştim ve istemiyorum daha 3 yıllık evliyiz şimdiden yoruldum öyle işte ne yapmam lazım bana bi akıl verin kızlar

cananlcm ilk başlayacağın nokta eşine odaklanıp ondan yana beklentiye girmek yerine kendine odaklanman kendini sevmen kendin için bir şeyler yapman..

lgrth gerçekten haklısın bebeğim sanki 10-15 senelik evlii çiftler gibiyiz onun sayesinde kendim için uğraşmam lazım ve öyle yapıcam teşekkür ederim

cananlcm aynen öyle düşünme onu kendine değer ver

cananlcm eger sorun sadece belli etmemesiyse sen kendini sev deger ver eşin odaklı olma otomatikmen eskisi gibi pesinde kosucaktır

cananlcm biz eşimle 2013de evlendik sevgi dolu bir evliliğimiz var. Demem o ki evlilik yaş aldıkça anlaşıldıkça oturur..
        Konuşmak beklenti istek ihtiyaç bunları belirlemek lazım çünkü erkekler biraz şey oluyorlar 😁

Aynibdurum bendede var canim bende 3 yillik evliyim

Bubenimoykumm konuşmaz olur muyum ama anlamıyor ki konuştuktan sonra 2-3 gün iyi olur sonra aynı devam saldım artık bakalım nereye kadar böyle devam edecek onun yaptığıyla karşılık veriyorum belki anlar

sevile onun yaptığıyla karşılık veriyorum ben artık belki düzelir diye sende öyle yap zaten bu dünyada kendinden çok başkasına değer verdiğin zaman bokunu çıkartıyorlar en iyisi böyle

10 gün sonra

Canım sen de kendi kendini sevip kendinle ilgileneceksin odağını kocandan çekiceksin