SuVeAtes pri Yapıyorum, karşılıklı her şey tabi eğer ki sizin içinizden geliyorsa yapmak yapın mutlaka ama istemiyorsanız bunu yapmak belki midenizi bulandirabilir. Bu konuda istek çok önemli Zevkli aslında benim çok hoşuma gidiyor
belmuda pri Sanırım beyin eti yemeyen eş çok azdır. Bu oral sorunsalında benimkide bana yapmayı çok seviyo. Ama kendisi çok daha fazla istiyoo🥹😵💫
biricik46 belmuda nasıl ikna ediyorsunuz su adamları bana da anlatın bnde istiyorum eşim bana yapsın ama hiç yapmadı yapamam diyor ama o sürekli bnden ister
belmuda biricik46 İkna ? O beni ilna etmeye çalışıyoo😃 ben istemiyorum çok fazla eşinizde birqz bencil k. Bakmayın hem istiyo hep yapmıyooo. Ben duş almadan asla istemem böyle bişiyi o biliyo huyumu duş alıncada peşime düşüyo bu durumda. Ben birqz pipirikliyim sanırım🤷♀️😌
sinyorina biricik46 o size yapmıyorsa sizde ona yapmayın, onunki mide de sizinki ney pardon? Böyle şeyler okuyunca hem şaşırıyorum hem kızıyorum açıkçası
biricik46 belmuda duş da alsam kabul etmedi hiç sürekli bnden ister bnde istiyorum ama dediğin gibi bencil sadece kendini düşünüyor kabul etmiyor
belmuda biricik46 Ona göre iç çamaşırı alsan şöyle kırmızı bilmiyorum esmer misin sarışınmı her türllü kırmızı uyar. Sarışınsan mor dantelli hart diye deil hazırla onu psikolojik olarak bi yerde alışdırdınmı sonra hep ister bence. Veeee en önemlisi akşam yemiğini az ye o gün bol bol ananas gibi ürünler tüket örnegin sakın balık yediğin gün yapma😃😃 İnanmıycaksın ama ne yersen kokusu oraya vuruyo 🤷♀️😛
yesim631 pri eşim bana yapar kendide isterdi ilk başlarda midem bulanıyodu yapamıyodum hiç şimdi yapıyorum ama hepsini alamıyorum midem hala bulanır yaparken eşimde bundan daha çok zevk alır hoşuna gider
yesim631 lgrth zorla yapmıyorum kız bende istiyorum ama yapamıyorum kafamı bastırdığı için midem bulanıyo bana bıraksa rahat yapıyorum ama kafamı bastırınca yapamıyorum🤭🤣
bossmom yesim631 evet bende zorlanınca alamayınca eşim zevk alıyor 😂😂 garibim penisinin büyük olduğunu düşünüyordur bence o yğzden hoşlarına gidiyor sjdbsjbdjx
mca belmuda belmuda balıktan dolayı mı yanında ki mezeleriden dolayı mı balık yediğin gün olmasın dedin anlamadim ben 🤭
biricik46 belmuda esmerim çeşit çeşit fantazi gecelik de var iç çamaşıri da ama adam bir türlü ikna olmuyor bunu ne zaman dediysem yaptiramadim yapamam midem bulanır diyor
belmuda mca Tabiki balık hayatım. Ağır bir gıda kokusu v. S onu düşünme daha freş birşey yemek lazım avakado muz çilek güzel kokulu yani💕
belmuda mca Mesela soğan sarımsak gibi ürünler direk kokusu özel bölgeye yansıyo bi defa çiş yapmana bakar 😌😃 Duş alsanda içerden gelen kokuyu kesebilemessin😛