SuVeAtes elisaa48 İstediğin yere yat erkek belirliyor senin yatmanla olacak iş değil zaten iki seçenek var şansına hangisi tutarsaz Veeee hayırlı olsun kararın iyi cesaret kızın kaç aylık oldu. Valla bile isteye 2. Çocuk yapana acayip hayran oluyorum
elisaa48 SuVeAtes Amin inşallah. Kızım 4 yaşına gircek okula başlamadan getirmek istiyordum açıkçası ve ben gurbetteyim kimsem yoktu artık var kayınailem yanıma taşındı o yüzden karar verdim annemin de demesiyle
SuVeAtes elisaa48 hmmm büyümüş senin kız o zaman normal destekte varsa daha iyi benim destek yok ondan iki bebe gözümde büyüyor. Bile isteye yapmak istemem tabi gel gelelim çevre hadi kızın büyüdü sende yaparsın 2. Diyip duruyor kendileri bakacaklar sanki pok yiyesiciler
elisaa48 SuVeAtes benimde şu ana kadar kimsem yoktu diye düşünmedim hiç artık destek birileri çıktı diye bu kararı geç olmadan aldım
cananlcm SuVeAtes ay boş ver onları ya anca konuşsunlar zaten sinir şeyler kafa rahatlığını bozma 😄 senin ki kaç aylık oldu canım
Blondie SuVeAtes çok zor 2 çocuk. Ben kızım 1 buçuk yaşındaydı oğluma hamile kaldım süpriz oldu bana hatta öğrendiğimde baya ağlamıştım ne yapacağım diye. İlk zamanlar zor geliyor sanıyordum. Ama büyüdükçe daha zormuş hiç durmuyorlar bazen ağlayasım geliyor oturup. Ama bir yandan da onları beraber oynarlarken birbirlerini korumalarını birbirlerine sahip çıktıklarını görüncedr mutlu oluyorum. Değişik duygular şimdi oğlum 3 yaşında kızım 5 yaşında. Kızım okula gidiyorda biraz dinleniyorum 😂
cananlcm elisaa48 hayırlı olsun bebeğim rabbim gönlüne göre versin öncelikle sonra da yardımcın olsun 😄
elisaa48 cananlcm Amin canım inşallah 🤲. Öyle deme ya Allah yardım eder tabi zoru düşünmeyelim zor olmasın
TombulHatun elisaa48 hayırlısı olsun Allah gönlüne göre versin ☺️ cinsiyet konusna gelirsen malesef eşinden gelene bağlı senin oraya buraya yatmanla olmuyor 😂
elisaa48 TombulHatun Amin inşallah sağol 😊. Ya ne bilim karşıma çıkıyordu erkek bebek için yapılması gerekenler diye acaba doğru mu diye size de sormak istedim önemli olan sağlıklı olması benim ve eşim için ama erkek çocuğumun da olmasını isterim 😄
melanne elisaa48 Kendi doktorum yumurtanın çatladıgı gün ve devamındaki 3 gün ilişki erkek olma şansını çok arttırıyor dedi takip yapıp şansını arttırabilirsin rabbim herkesin gönlüne göre versin
elisaa48 melanne yumurtanın çatladigi gün hangi gün oluyor bilmiyorum ki 😂 adet düzensizliğim var en son adet tarihim 23 Aralıkti sanırım 5 gün öncesinde erken olurum genelde uygulamada 12 ocak adet tarihimi yazıyor bakalım artık hayırlısı olsun. Bu arada teşekkür ederim ☺️
melanne elisaa48 Canım yumurta takip kitleri var alış veriş sitelerinde eczanelerde kesin olmamakla beraber aşagı yukarı doğru günü verir sana tabiki herşeyden önce sağlıklı olsun ve gönlündeki olsun kız kardeşim bu yöntemle hamile kaldı bebeği erkek oldu inşallah sendede tutar
elisaa48 yesim631 annem sağolsun karar vermeme anında yardımcı oldu 😂 yap dedi ertesi günü açtım kendimi artık 🤣🤣