zarifhanim __22051205hs Ya güç kaybı ve kafayı tutamama bunlar endişe verici semptomlar. Başlı başına bir şey ifade etmez belki ama en azından tomografisine bakılsa içiniz rahat ederdi. Düşme sonrası 24-48 saat çok önemli. Dün farketmediğiniz bir şeyi bugün de yaşıyor olabilir.
Bubenimoykumm __22051205hs kulak arkasında morluk vs varmı gözlerde kayma kusma bunlar önemli . Acile gidin tomografi çekilir. Geçmiş olsun
Lisavera Aynis oğlumun başına geldi beyinde çatlak ve kanama oluştu bnm oğlum birde çok kısa bir mesafeden düştü ında sadce uyuklama vardı anında götürdüm hem. Götür gitumedisen oğlum 2 gün yoğun bakımda kaldı
Bahtsizbedevi_ __22051205hs geçmiş olsun canım acile götürüp beyin tomografisi çektiysen iyi olur her ihtimale karşı tekrar geçmiş olsun
firdevskartal __22051205hs o nasıl bir baba düşürüyor ve sana söylemiyor değil sana söylememeyi doktor lafı bile etmiyor.
firdevskartal __22051205hs hem kafasını tutamıyor diyosun hem de sabah götürürüm diyosun ne bekliyorsunuz çocuğun ölmesini mi tövbe yarabbim yaa
gizem67 __22051205hs __22051205hs benım kızım da 5 aylıkken mı ne düşmüştü hıc ağlamadı yerde kıyaftler vardı Allah’tan dagınık bırakmsm ben bagrdgm ıcın ağlamaya basladı ama hemen doktora getrmstm gece saat 12 mı neydı şükür bısey çıkmadı ama öğrenince keşke hemen getırseydınız
__22051205hs Hanımlar kusura bakmayın anca gelebiliyorum buralara Götürdük acile tomografi ve röntgen çekildi şükür bişey çıkmadı kızımın duruma gayet iyi sadece boynundaki kasında hafif yırtılma var onun için de ilaç verdi