Merhaba kızlar hemen konuya gireceğim eşimin banka hesabı bende açık olduğu için her şeyi görüyorum neyse hesaba 1 tl geldi bi tane kadın bana bir şekilde ulaşabilir misin lütfen yazmış neyse ben bunu gördüm kavga çıkarmadan sakince sordum işte bilmiyorum eski arkadaşlarımdan olabilir dedi ben sinirlendim istersen öğrenelim dedi bakayı vs arıyım dedi işte bunun işin huzurumuzu bozmayalım vs ama bilemiyorum ya orta da bişey de yok gerçekten şüphe duyacağım ama içime kurt düştü sizce ??
Aldatma mı sizce
berenmiss aldatma diyemem belliki kadın başka yoldan ulaşamayınca en son bu yolu denemiş eşine başka türlü ulaşamamış ama neden ulaşmak istemiş ne kadar eski bir arkadaşı bu detaylar önemli, eşini çok sıkıştırma ama takibi bırakma bak bakayım tekrar gönderecek mi yada eşinn telefonuna bak ulaşmaya çalışmış mı filan
berenmiss kim olduğunu öğrenmezsen huzurunuz bozulucakti zaten.. 🙄 konuyu kapattiysaniz acma bir daha ama takipte ol tavır falan yapma her zamanki gibi davran ki o da biseyler karistiriyosa rahat davransin sende yakalarsin
berenmiss siz de ona 1tl gönderin bakalım ne olcak
ben açardım konuyu bir daha ya içim rahat etmezdi
Aldatma değil gibi ama yine de takipte olmak gerek bence canım
berenmiss gelen parayı kimin attığı adı vs yazmıyor mu isminden tanır yazmıyorsa bankayı arayıp öğrene bilir yada gerçekten eşinizle ilgisi yok yanlış iban a atılan bir durum ama bn olsam dikkat ederim eşimin hareketlerinde değişiklik vs varmı diye ona normal davranir gizliden de takipte kalırım telefonda kullandığı sosyal medyalarda engelli olan. Kisislre bakmanı da tavsiye ederim