Merhaba kızlar hemen konuya gireceğim eşimin banka hesabı bende açık olduğu için her şeyi görüyorum neyse hesaba 1 tl geldi bi tane kadın bana bir şekilde ulaşabilir misin lütfen yazmış neyse ben bunu gördüm kavga çıkarmadan sakince sordum işte bilmiyorum eski arkadaşlarımdan olabilir dedi ben sinirlendim istersen öğrenelim dedi bakayı vs arıyım dedi işte bunun işin huzurumuzu bozmayalım vs ama bilemiyorum ya orta da bişey de yok gerçekten şüphe duyacağım ama içime kurt düştü sizce ??

berenmiss bence görüşmek istemediği biri ulaşabileceği her yerden engellemiş ki bu yönteme başvurmuş, Bence sessizce takip edin Sizin şüphelendiğinizi anlarsa daha çok önlem alır bir şeyler karıştırıyorsa da

berenmiss eşinizin ibani neden onda varmış demek ki eşin daha önce göndermiş olabilir ben şahsen ortada masum bir şey göremiyorum 🤷

Biyiklim eski arkadaşlarımdan diyor ya benden önce birbirlerine göndermişlerse bilemem

SuVeAtes whatsaptan felan engelli değil baktım sizce tekrar bu konuyu açsam mı

berenmiss görüşecek yer bulamamış son çare banka hesabından ulaşmış..her yerden engellediyse eşiniz engel listelerine bakın muhakkak ve eğer engelliyse niye normal arkadaşını engellemiş olsun..

berenmiss aldatma diyemem belliki kadın başka yoldan ulaşamayınca en son bu yolu denemiş eşine başka türlü ulaşamamış ama neden ulaşmak istemiş ne kadar eski bir arkadaşı bu detaylar önemli, eşini çok sıkıştırma ama takibi bırakma bak bakayım tekrar gönderecek mi yada eşinn telefonuna bak ulaşmaya çalışmış mı filan

berenmiss kim olduğunu öğrenmezsen huzurunuz bozulucakti zaten.. 🙄 konuyu kapattiysaniz acma bir daha ama takipte ol tavır falan yapma her zamanki gibi davran ki o da biseyler karistiriyosa rahat davransin sende yakalarsin

berenmiss aman ağzımızın tadi kaçmasın derken daha büyük şeyler oluyo genelde bence eşinin araması gerekirdi sana kanıtlamasi gerekirdu biz cok saf ve iyi niyetliyiz..

Sevde_20 bence de huzur niye kaçsın sıkıntılı bi durum yoksa arasın öğrensin hem kimi arayacaktı numara mı yazıyordu öyleyse sen ara

• Düzenlendi

xyzem öğrenelim demis işte biraz üstüne gitse ögrenebilir kimse kimseye havadan para gondermiyo benim demek istedigim huzurum kacmasin diye bsylerin üzerinin ortulmesi daha büyük huzursuluklara yol aciyo en azından içi rahatlar bsy yoksa bile içi içini yemez yani 😇

berenmiss bence ortada bişey var çok değişik geldi bana

berenmiss bu bir taktik hiçbir yerden ulaşamayıp 1 tl gönderip açıklama kısmına da ne isterlerse yazıyorlar geri dönüş için takipte kalmalısın büyük ihtimalle eşinizi numarası da yok kadında ki böyle bir yönteme başvurmuş

ben açardım konuyu bir daha ya içim rahat etmezdi

Aldatma değil gibi ama yine de takipte olmak gerek bence canım

Sevde_20 aynen öyle kadın düşüneceğine adamın rahatı kaçsın delikanlılık yapmış devamı gelsin ara 😅

alinasira tekrar sordum tanımıyorum dedi yine ama bu banka hesabı 2015 te açılmış dediği gibi eski biri de olabilir

berenmiss gelen parayı kimin attığı adı vs yazmıyor mu isminden tanır yazmıyorsa bankayı arayıp öğrene bilir yada gerçekten eşinizle ilgisi yok yanlış iban a atılan bir durum ama bn olsam dikkat ederim eşimin hareketlerinde değişiklik vs varmı diye ona normal davranir gizliden de takipte kalırım telefonda kullandığı sosyal medyalarda engelli olan. Kisislre bakmanı da tavsiye ederim