mca kizatasozu 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 çok güldüm geçen bende düşündüm ama sadece düşünmekle kalsın sanırım onsuz yapamıyorum geçen pazardan veri küsüz bu arada ama işte 😂🤣
kukulii87 nilsu valla ben ikisine de şaşırdım biraz da kıskanmış olabilirim 😅😅 ben kadın degilmiyim abiiii ahahaaa
Coolness kukulii87 ben kadın degilmiyim abiiii ahahaaa Kural1: buradaki hayatlara inanarak suçu hiç bi zaman kendimizde aramıyoruz 😂
kukulii87 Coolness bende öyle düşündüm de söylemek istemedim daha doğrusu söyleyip de uğraşmak istemedim 🤐 neyse ben nickimi değişmeye gidiyorum ben kadın değil miyim abiii 😅😅
veraeyl hayal65 bu ara kocamdan bolca nefret ediyorum hem kırgınım hem kızgın yaklaşık 4 gündür asla konuşmuyoruz yataktan kovdum 4 yıllık evliliğimizde ilk defa bunu yaptım ve pişman değilim haddini aşmasaydı 😑
kukulii87 nilsu yahu lafın gelişi söylüyorum işte bu kadarı zaten mümkün değil.bunu hepimiz biliyoruz ben @tazeann yi kıskanıyorum 😂😂 (şaka yapıyorum)😚
tazeann kukulii87 Rabbim sana da nasip etsin inşallah o zevki tatmayı 😂😁 şimdi yok ama nerde o eski istekler tauu bende burdaki bazı kişilerin yorumlarını anlattıklarını okuyunca bi imrenmiyo değilim 😂
suprizyumurta Bubenimoykumm al benden de o kadar ya 14 aylık benimki seninki kaç aylık bu aralar çok agresifim bid3 tahammül edemiyorum yaa
Bubenimoykumm suprizyumurta iki yaşına 1 ay kaldı. Benimki artık memeyi çekiştiriyo uzatıyor illa mıncıklıyacak sinir boğay beni 😁