kukulii87 Coolness bende öyle düşündüm de söylemek istemedim daha doğrusu söyleyip de uğraşmak istemedim 🤐 neyse ben nickimi değişmeye gidiyorum ben kadın değil miyim abiii 😅😅
kukulii87 nilsu yahu lafın gelişi söylüyorum işte bu kadarı zaten mümkün değil.bunu hepimiz biliyoruz ben @tazeann yi kıskanıyorum 😂😂 (şaka yapıyorum)😚
tazeann kukulii87 Rabbim sana da nasip etsin inşallah o zevki tatmayı 😂😁 şimdi yok ama nerde o eski istekler tauu bende burdaki bazı kişilerin yorumlarını anlattıklarını okuyunca bi imrenmiyo değilim 😂
suprizyumurta Bubenimoykumm al benden de o kadar ya 14 aylık benimki seninki kaç aylık bu aralar çok agresifim bid3 tahammül edemiyorum yaa
Bubenimoykumm suprizyumurta iki yaşına 1 ay kaldı. Benimki artık memeyi çekiştiriyo uzatıyor illa mıncıklıyacak sinir boğay beni 😁
suprizyumurta hayal65 emzirmekten ve uyutmaya çalışmaktan,biseylwri anlatmaktan bu aralar çok sıkıldım ama daha çok emzirmekten yargılamak yok lütfen 😁bunalıma girdim ben bence bu aralar offff imdat çığlıkları atcamm🥹😭
xyzem Hiç çocuk düşünmüyorken buradaki postlardan etkilenip 17 aylık oğlum var ikinciyi düşünüyorum oysaki daha gün yüzü göreli bir ah olmuştu 😂
meniss hayal65 4 yaşında oğlum var sırf benimle büyüsün diye kariyerimden vazgeçtim 5 yıldır evdeyim ve çalışmayı çok özledim :(
Eucleas Ben beden hocamı merak ediyorum şimdi ne yapıyor aceba belki de ölmüştür ölmüşse nur içinde yatsın yanıktım adama platonik ilk aşkımdı yaşıyorsa talip olduğumu bilmesini isterim😂