• Beslenme
  • Özel gün pasta tarifleri🤤😋 🎂

Eveeeet kızlar özel gün pastaları yapıyoruz her türlü tarife açığız pandispanya iç dolgu krema en iyi tariflerinizi bekliyorum
İlk olarak ben başlayayım bebişlerimin doğum gününde yaptığımla bence enfes oldu yaptıklarımın en iyisiydi yarın bidaha yapacağıö hepimize fikir olsun post

10 kişilik bi pastaydı
🤤Keki için
-5 yumurta beyaz ve sarısını ayırıyoruz
-1,5 çay bardağı şeker
-çeyrek çay bardağı ılık su
-2 y.k nişasta
-1 s.b un
Ve 1 kabartma tozu ve vanilin şeker
175 derece alt üst ayarda yaklaşık 45 50 dk pişir kalıbımın genişliği 18 cm di üç kat çıktı kalıbın yüksekliği 15 cm den büyük olmalı yoksa taşar
Katlara ayırdıktan sonra her katı sütle ıslatıyoruz çok değil.
🤤İç muhallebisi içinde
-2 yumurta sarısı
-4 er yemek kaşığı un ve nişasta
-6 y.k şeker
-4 su bardağı süt
-2 paket vanilin şeker
-1 y.k tereyağ
-4 y.k kremşanti
-80 gr beyaz çikolata (ben sevmiyorum beyaz çikolata ama seviyorsanız katabilirsiniz)
4 y.k sıvı krema
İç dolguda meyve çikolata ne isterseniz kullanabilirsiniz
🤤Sıvama kreması içinde
-200 ml sıvı krema 250 gr mascarpone (labne ile aynı şeymiş galiba)
Kremayı biraz çırptıktan sonra mascarponeyi atıp çırpıyorum

Eskobar fotoğrafı tabağım kirli iken çekmişim sorry😂

@rouge_ hanımefendi tarif vermek isterseniz sizide bekliyoruz😂

Eskobar eline emeğine sağlık çok güzel görünüyor 🥰 beceriksilikte zirve yapmış bulunmaktayım pasta konusunda 😅

Eskobar ben bu pastayı gördüm sanki biyerde başka bı platformda paylasmismiydin

Ben pankek pasta yapmıştım hayatımda yediğim en güzel pastaydi nett yani

kizatasozu evet canim
            Eğer babası burda olursa kutlamayı düşünüyorum yoksa da küçük bir pasta alip çocuklar yesin diyerekten alırım 😂

Eskobar oo elerine sağlık çok gğzel görünüyor. Bence kadınlar kendileei evde yapsın küçük bir pasta alıyoruz 400 500 tl senin bu yaptığın pastanede en az 900 tl evde hapmak varken fazlasıyla para vermek saçma