ikiprensesannes Eskobar eline emeğine sağlık çok güzel görünüyor 🥰 beceriksilikte zirve yapmış bulunmaktayım pasta konusunda 😅
TombulHatun Eskobar ben geçen sene yapmıştım ilk defa evde yaptm tarifi de internetten ve arkadaşlarımdan yardım alarak yapmıştım 😂
TombulHatun kizatasozu teşekkür ederim ama , aslnda marifet bende değil üzerindeki kelebek ve incilerde 😂
perimasali802_ kizatasozu evet canim Eğer babası burda olursa kutlamayı düşünüyorum yoksa da küçük bir pasta alip çocuklar yesin diyerekten alırım 😂
Siyahbeyaz_ Eskobar oo elerine sağlık çok gğzel görünüyor. Bence kadınlar kendileei evde yapsın küçük bir pasta alıyoruz 400 500 tl senin bu yaptığın pastanede en az 900 tl evde hapmak varken fazlasıyla para vermek saçma
TombulHatun kizatasozu hiç sevmiyorum şeker hamurunu ya ailede kimse sevmiyo bu sene konsept elsa olacakmış küçük hanımın isteği
htcaydnn TombulHatun kolay yolu var fotoğrafçıdan pasta üzeri için çıktı alıyorlar yenilmeyen fotolar oluyor sende alabilirsin ☺️ kızçem mutlu olsun ❤️ yada benim yaptığım gibi pirinç baskısı
htcaydnn Kendi çapımda yapabildiklerim. Tarif veremiyorum çünkü bunlar glutensiz 😅 ha derseniz glutensiz yeriz o zaman veririm tarif 🙈
rouge_ Eskobar cok tatlıs olmus pastan 😍🥰tarif vermeye üsenmedigimde zamanda yazayım 😂zaten ihtiyacın yok bence😍