htcaydnn TombulHatun kolay yolu var fotoğrafçıdan pasta üzeri için çıktı alıyorlar yenilmeyen fotolar oluyor sende alabilirsin ☺️ kızçem mutlu olsun ❤️ yada benim yaptığım gibi pirinç baskısı
TombulHatun Eskobar Beğendim güzel ama bunu benim kız kabul etmez kocaman elsa olsun istiyor çok bilmiş hanım kendine tarlatanlı elsa kıyafeti bile aldırdı topuklu ayakkabısına varana kadar 😂
htcaydnn Eskobar benim bu yaptığım düz pasta senin yaptığından daha kolay diyebilirim. sen ne istiyorsan belirtiyorsun sana hazır bir şekilde geliyor bu baskılar
TombulHatun kizatasozu tadından ziyade modeller istediğim gibi asla olmadı benm yaptğm ikisinden de güzel oldu görüntü olarak
rouge_ Eskobar aramadım 😂 sen zaten yapmıssın ki basitce söyliyim mesela kreması için sadece krema tatlandırıcı olarak genelde vanilya koyuyorm birde sertleştirici bu kadar
htcaydnn TombulHatun bak babanın fotoğrafçı olması tam isabet olmuş 😅 tam ismini hatırlamıyorum babana sorarsan o bilir pasta üzerine hangi resimlerden yapıldığını
Eskobar kizatasozu ben yapmadım eşimin kuzeni bunu yapan benim bunu yapmam için daha 10 fırın ekmek yemem lazım😂