Eskobar Bubenimoykumm eline sağlık çok düzgün olmuş ben yapamazdım sanırım bu kadar düzgün Gıda boyalılara bi sonraki pastada geçmeyi planlıyorum şimdide olsa güzel olurdu ama geç kaldım
Eskobar htcaydnn benim pasta yarına hazır olcak bide yurt dışındayım burda nerde yapılıyor bilmiyorum
htcaydnn Eskobar şey yapabilirsin o zaman oralarda çıktı alabiliyorsunuz değil mi? İstediğin resmi renkli çıktı al sonra pres yaptır onuda pastanın üzerine koy keserken geri alırsın üzerinden, çoğu kişi yapıyor bu şekilde
TombulHatun htcaydnn Babam onunla uğraşacağıma parasını vereyim yaptır der muhtelemen her baskı makinesi yok çünkü ondan 😂😂
perimasali802_ kizatasozu emeğini yerim çok güzel olmuş ama şu sorunki yaptığın bebeğin kafasi uzun 😂 Yoksa tabikiiii iyikiiiii varsinnnnn ❤️
Bubenimoykumm Eskobar Teşekkür ederim😘💕 yaptıkça elin alışıyor. Gıda boyasında bişi yok iğne ucu kadar kremşantine ekle çırp ve kapla bu kadar.
TombulHatun kizatasozu eline sağlık kız güzel olmuş sadece yazıyı bir tık daha elin titremeden yazsaydın iyiydi ama oda pratikle olacak bir şey tabi 😂
kizatasozu TombulHatun çok kez bozdum yaptım daha uzun bı yazı yazmıştım yer yetmedi sonra harfleri tek tek tepsiye yazdım buzluğa atayım çıkarıp pastaya yerleştirelim dedim öylede kırıldı çok siniz bozucuydu yani ama zevkli bisey