Kızlar korunmadan ilişki oldu hap kullanıyorum ama doktorum ilk ay extara korunmami söyledi ama bugün korunmadan oldu napabilirim bebeğim daha 9 aylık
Ertesi gün hapı alin diyeceksiniz ama ben Almanyadayim ve pek dilim yok o hap burda var mıdır bilmiyorum ne yapabilirim akil verin lütfen

Survivor12 yani ertesi gün hapı almalısın mutlaka zaman geçtikte senin içinde sıkıntı hapı alana kadar yumurtlamışsan eğer döllenme ihtimali var olurmu olur garantisi o hap başka yolu yok diye biliyorum

Survivor12 canım eşine söyle alsin belki ismi farklıdır orda ama vardır ben ve

Korunma hapınızı ne zamandır kullanıyorsunuz yenimi?
      eczaneye gidip almanca çeviri falan yaparsınız telefondan karşısınızdakiyle başka çareniz yok ertesi gün hapı falan diye anlatırsanız bence verirler tabi emzirmiyorsan eğer

belosko27 8 aydır kullanıyorum emziren anneler için ama bebeğim sütten kesildi diğer normal doğum kontrol hapina geçtim doktorum ilk ay extra korun dedi ama

Survivor12 almancaniz olmasada sorun yok.. enn yakin eczaneye gidip ich will eine ella tablet diyin onlar sizi anlar verirler fiyati 33 euro felan olmasi lazımdı

Su123 çok çok teşekkür ederim burda olduğunu biliyordum ama adını bilmiyordum
            Sizde mi Almanyada oturuyorsunuz

Survivor12 zaten derdini anlat çeviri falan yap eczacı verir tek kullanımlık bi hap mutlaka ordada vardır

Survivor12 hayir ben viyanada yaşıyorum ama bende aldim adi ella.. 33 euro felan ödenmiştim gecen sene bir tane hap iciyorsunuz adet gecikmesi felan , halsizlik, yorgunluk yapabilir.. adetiniz gecikti diye korkmayin hemen normaldir

Survivor12 5 gune kadar icme sureniz var ama ne kadar erken içerseniz o kadar garanti hemen yarin alin bende 2 inci gunumde içmiştim

belosko27 Bende öyle düşündüm sonuçta diğerini hiç aksatmadan saati saatine kullandım burada hiç ara vermeden başladım ayni saatte aldım