Selaaamlar🫠💕
Mide balonu yaptıran var mı memnun kalan var mı 107 kiloyum ve yaklaşık 2 senedir bu kilodayım inemiyorum hiç bir şekilde fitness başladım diyette yapıyorum ekmek pirinç vs yok hayatımda ancak arada tatlı krizlerim olduğunda bitter çikolata falan yiyorum bana yardımcı olur musunuz 🙃

Kelebeekk geçmiş olsun diyetisyen eşliğinde mi yapıyorsunuz
    Mide balonu ilgili bilgim yok üste çıksın 🌸

Kelebeekk valla bende düşünüyorum bende 101 kiloyum ama cevremdekiler mide ameliyatı daha iyi diyolar 🤷🤷

Dün akşam haberlerde tesadüf denk geldim.
        Mide balonu yasaklanmış ülkemizde.

Kelebeekk mide balonu yasaklandı. Ama taktıran bir kaç kişi ile görüşmüştüm. 6 ay midenin içinde olduğu için az yiyorsun. Sonra eriyor sanırım ya da çıkarıyorlar. Midenin hacmi değişmediği den yine çok yiyormussun.

Kelebeekk 107 kilo aşırı bir kilo. Ekmek pirinç yemeden spor yaparak ve diyet yaparak bu kilodaysan tedavi şart.

Kelebeekk tahlil yaptırdın mı hiç kilo vermene engel olan ne acaba

perimasali802_ diyetisyene gitmedim kendim önceki listelerim vs ama ben diyet listesine uyamadığım için porsiyon küçülttüm falan teşekkür ederim bu arada🩷

mlksrdl ya ameliyat iyi doktor iyiyse benim abim oldu,ancak iki çocuğum var şuan ameliyat mümkün değil ikisi de küçük biri 3.5 yaşında diğeri 8 aylık

etoile ya benim düzensiz beslenmem var çok yiyen birisi değilim ki veremiyorum üzerime yapıştı kilolar

nilsu gerçekten de aşırı bir kilo dahiliyeye gittim o da başından atar gibi salladı geçti açıkçası

Kelebeekk
                  Haberlerde gördüğüm kadarı ile ülkemizde yasaklanmış. Tam bilmiyorum ama yeniden bir araştırın.
                  Mide balonundan da ziyade bir uzmanla bu süreci devam ettirmek bana daha mantıklı geliyor. Araştırıp iyi bir diyetisyene gitmeniz daha iyi olacaktır. Bazı diyetisyenler kan değerlerinizi isteyip ona göre de bir yol çiziyorlar sizin için daha iyi olur.

Kelebeekk rica ederim 🌸
                  Bir diyetisyen eşliğinde gitmelisin bnce bununla beraber de spor şart düzensiz beslenme hareketsizlik sana daha çok kilo aldırır

Kelebeekk benim oğlum 27 aylık bende o yüzden tereddutteyim🤔🤔