perimasali802_ Ase24 ilk üç ay benim için açlık gibiydi yani domates ile idare etim diyebilirim arada aserme olurdu ama açlıktandi
Ase24 perimasali802_ 6 ay boyunca kusan serumla beslenen ben😂 6 ay sonra da bir kere aşermiştim sadece bu ay hamile olabilirim birkaç akşamdır salatalık turşusu aşeriyorum resmen sanki yemezsem ölecekmişim gibi🥹 ama ilk ay olur mu bilemedim
perimasali802_ Ase24 olur neden olmasin benim eltim bilmiyordu hamile olduğunun oda senin gibi turşu istemişti cani anladı zaten sonra gebe olduğunu Valla ben doğuma kadar kustugumu bilirim Allah yardımcın olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🤲💐
lgrth Ase24 olur niye olmasın bende telefonda gördüğüm her şeyi canım istiyor bir anda aklıma düşüyor hemen anında ya yapıyorum ya alıyorum ya sipariş 😂😂😂
Ase24 perimasali802_ aynı kaderi paylaşmışız doğuma girmeden önce bile bulantı ilacı icmistim çok zordu çok🥹 amin canım inşallah🤍
perimasali802_ Ase24 hap beni etki etmiyordu ayy 🥺o zamalar hiç geçmeyecek gibiydi şimdide bir yaşına girecek oyle yada böyle geçiyor Şükur bu günlerimze
melcim Ase24 ayvanın üzerine tuz limon döküp yemiştim. Haberim yoktu yani hamileliğimden Bu ay hamileysem de tuttuysa Bebek ilk aşerdiğim şey Yagda salça soğan kavurdum üzerine tuz ve limon sıkıp yedim şimdi bile agzım sulandı