Biraz uzun olucak ama anlatayım çünkü tahminleriniz önemli.
Bi kızım var 22 aylık ve 2. Çocuğu yapmaya karar verdik geçen ay ama inanın hiiiiiç real tarihi tutan insan değilim çünkü düzenli olurum.
Neyse bu ayı güzel değerlendirdik en son Ekim 22 de refl oldugumu biliyorum ama döngün 27 gün arası mesela 22 sinde olduysam sonra ki ay 18-19 unda oluyorum gibi bu matematikle ocak ayında 10-11 gözüküyor bugüne kadar bi gecikme yaşamadım ve 15 yıldır regl olan bi insan olarak karın agrısımı top noktada yaşarım mesela ve 1-2 saate yoğun bi kanama başlar (bu regl hikayem)
Ve bugün regl olmam gerekiyordu (bu arada kızım yumurtlama dönemimde 1 gecede olmuştu, sonrasında eşim yanımda yoktu oradan biliyorum) neyse bugün sabah test yaptım ama eşim anlamadıgı için saçma sapan bi test almış marketten hemde 😂 testi yaptım negatif çıktı ama 2 saat sonra kıtıma çizgisi bile yoktu yani 2. Çiziinin yeri asla yoktu ve karnım ağrımaya başladı lavaboya gittim afedersiniz büyük tuvaletimi yaptım karın agrım geçti ama akşama doğru pembe bi akıntı geldi gerisi yok sizce ne